Μετά την τηλεόραση ανοίγει σαντουιτσάδικο στο Κολωνάκι ο Πέτρος Κωστόπουλος

Ένα νέο, φιλόδοξο και πολλά υποσχόμενο σχέδιο βρίσκεται στα χέρια του άλλοτε ισχυρού εκδότη, Πέτρου Κωστόπουλου και αφορά στον κλάδο της εστίασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Κωστόπουλος φέρεται να συμφώνησε με τον επιχειρηματία Γιάννη Μαλούχο στο να ανοίξουν παρέα ένα κυριλέ σαντουιτσάδικο, το οποίο θα εξυπηρετεί τα γραφεία των γύρω εταιρειών.

Περιποιημένα «american style sandwiches» με επιλεγμένα υλικά και καφές αρίστης ποιότητας θα σερβίρονται στο όρθιο στους πελάτες ή θα αποστέλλονται ντελίβερι στους

εργαζομένους και στους κατοίκους της περιοχής.

Αυτές τις ημέρες το νέο επιχειρηματικό δίδυμο βάζει τις τελευταίες πινελιές στο ντεκόρ του καταστήματος και δοκιμάζει γεύσεις που θα μπουν στον κατάλογό του.

Μάλιστα, ο εκδότης ανέβασε μια σχετική φωτογραφία στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται ένα θηριώδους τύπου σάντουιτς, σπεσιαλιτέ του καταστήματος.

Η φωτογραφία συνοδεύεται και από ένα δικό του σχόλιο, που αναφέρει «Μάθε τέχνη και αστηνε και όταν …πεινάσεις πιαστηνε! Σάντουιτς…Deli…Σπίτι».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πέτρος Κωστόπουλος (συγγραφέας εκπληκτικών βιβλίων συνταγών) δοκιμάζει τις ικανότητές του στον χώρο της εστίασης. Προ ετών είχε δημιουργήσει το εστιατόριο «Κόσμος», στο Νέο Ψυχικό…

Διαβάστε επίσης: Δείτε το – Το πολύ «καυτό» τρέιλερ του νέου «50 αποχρώσεις του γκρι» (video)

BLUE SKY | Τα καλύτερα έρχονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα