Ηλιοφάνεια και βροχές για σήμερα Παρασκευή 7 Ιουλίου

Αττική:

Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δυτική Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία:

Από τις μεσημβρινές ώρες αναμένονται τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα

είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Θεσσαλονίκη:

Ο καιρός αρχικά αναμένεται αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2-3 και το απόγευμα πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία και Θράκη:

Ο καιρός αναμένεται αρχικά αίθριος Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θράκη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο:

Αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στο Ιόνιο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία:

Ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες και την Κρήτη:

Προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά ως 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει 24-32 και στην Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα:

Αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δείτε, επίσης: Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων με μία ματιά

Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων με μία ματιά

Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων με μία ματιά

Ηλιοφάνεια και βροχές για σήμερα Παρασκευή 7 Ιουλίου on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα