Η συγγνώμη που οφείλει η κυβέρνηση για να κατευνάσει τα πνεύματα και να πάρει ψήφους

Είναι η συγγνώμη που οφείλουν οι κυβερνώντες στους πολίτες τους και δεν έχει ακουστεί από κανένα στόμα. Είναι η ελάχιστη ντροπή που θα έπρεπε να αισθάνονται απέναντι στο έγκλημα που είναι η πιο τραγική στιγμή της χώρας μετά τη μεταπολίτευση. Κύριοι πώς θα τολμήσετε να ζητήσετε την ψήφο μας;

Είναι δυνατόν να ακούγονται φράσεις του κ. Τόσκα ή του κ. Κουρουμπλή όπως αυτές που ακολουθούν;

Τόσκας: «Δεν μπορώ να βρω μεγάλα λάθη» όταν θρηνούμε 84 νεκρούς

ακούγεται προσβλητική. Θα είχε χώρο μόνο αν συνοδευόταν από την απαρίθμηση έστω κάποιων μικρών λαθών που αναγνωρίζει ότι έγιναν».

Παναγιώτης Κουρουμπλής: “Σ’ ένα τόσο μεγάλο κακό και κάτω από αυτές τις συνθήκες εξαντλείς ότι δυνατότητες έχεις, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να υπάρχουν και λάθη, στην πορεία και αφού ηρεμήσει η κατάσταση, θα διαπιστωθούν και λάθη. Εγώ αυτό που νομίζω είναι ότι 20-30 χρόνια γίνεται το ίδιο πράγμα στην Ελλάδα όταν υπάρχει μια συμφορά. Συμπολίτευση και αντιπολίτευση πρέπει να δούμε ένα καινούργιο μοντέλο, μπαίνουμε σε περίοδο νέων φαινομένων, που θέλουν διαφορετική αντιμετώπιση” τόνισε.

“Λάθη μπορεί να βρεθούν, εγώ γι’αυτό δεν θέλω να είμαι απόλυτος. Προσπάθεια έγινε μεγάλη, τα σχέδια που έχουμε σαν χώρα για τέτοιες κρίσεις χρειάζονται επικαιροποίηση”.

Μιλάμε για ζωές και έλλειψη συντονισμού!

Διαβάστε, επίσης:Εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ»: βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός στην Πεντέλη με «θέα» Ραφήνα και Μαραθώνα

Η συγγνώμη που οφείλει η κυβέρνηση για να κατευνάσει τα πνεύματα και να πάρει ψήφους on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Η συγγνώμη που οφείλει η κυβέρνηση για να κατευνάσει τα πνεύματα και να πάρει ψήφους,