Δείτε ζωντανά – Σε εξέλιξη ο γάμος του Πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ!

Έφτασε η μεγάλη μέρα που χιλιάδες Βρετανοί περίμεναν πως και πως, αφού σήμερα γίνεται ο γάμος της χρονιάς. Ο «άτακτος» Πρίγκιπας Χάρι και η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, παντρεύονται στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, παλάτι του Ουίνδσορ.

Ο μικρός γιος του πρίγκιπα Κάρολου και της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα, παντρεύεται την αγαπημένη του Μέγκαν σε έναν «κλειστό» γάμο στο Λονδίνο, με πολλούς να λένε ότι το παραμύθι της Σταχτοπούτας πήρε σάρκα και οστά.

Καλεσμένα είναι 600 άτομα, ενώ οι προετοιμασίες, η τελετή και η δεξίωση -με τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας-

κόστισαν περίπου 45.000.000 ευρώ!

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις δώδεκα τοπική ώρα, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, παλάτι του Ουίνδσορ. Ο δούκας του Κέμπριτζ αναλαμβάνει χρέη κουμπάρου, δηλαδή το ρόλο που είχε ο Χάρι στο γάμο του Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον στο Αββαείο του Ουέστμινστερ το 2011.

Τα παιδιά τους, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 3 ετών, και ο πρίγκιπας Τζορτζ, τεσσάρων ετών, είναι ανάμεσα στα δέκα παρανυφάκια. Ο πρίγκιπας Κάρολος θα είναι τελικά αυτός που θα συνοδεύσει τη νύφη, με δεδομένο ότι ο πατέρας της δεν θα παραστεί στην τελετή λόγω των επεισοδιακών του σχέσεων με τον Τύπο και τα προβλήματα υγείας του αυτή την εβδομάδα. Θα είναι εξάλλου σήμερα εκεί η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λίγο πριν το γάμο της χρονιάς – Αυτούς τους τίτλους θα ‘χουν Χάρι και Μέγκαν!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μα τι γλυκός πεθερός! Ο πρίγκιπας Κάρολος θα παραδώσει τη Μέγκαν Μαρκλ στον Χάρι

ΑΚΟΜΑ: Νούμερα-ρεκόρ! Οι αριθμοί πίσω από το γάμο του Χάρι και της Μέγκαν

Δείτε ζωντανά – Σε εξέλιξη ο γάμος του Πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ! on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα