Απίστευτο! Επίθεση του «Ρουβίκωνα» στη γαλλική πρεσβεία και το προξενείο

Μέλη του «Ρουβίκωνα» κατάφεραν να κάνουν επίθεση στη γαλλική πρεσβεία και το γαλλικό προξενείο, με μπογιές, στο κέντρο της Αθήνας, στο πιο καλά φυλασσόμενο σημείο της πρωτεύουσας.

Στις 17:35 το απόγευμα της Κυριακής 15 μέλη του «Ρουβίκωνα» έφτασαν ανενόχλητα με μοτοσικλέτες στη γαλλική πρεσβεία και το προξενείο, πέταξαν μαύρες και κόκκινες μπογιές και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους σταματήσει κανείς.

Ολα αυτά, στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα από τα σημεία

της πόλης που θεωρείται από τα πιο καλά φυλασσόμενα. Και μάλιστα ενώ μετά την κοινή «χειρουργική» επιχείρηση εναντίον στόχων στη Συρία, από ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία, οι γαλλικοί, αμερικανικοί και βρετανικοί στόχοι στη χώρα μας ήταν πρώτοι σε προτεραιότητα για φύλαξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίθεση έγινε σε μία πρεσβεία που είχε γίνει στόχος της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα», το Νοέμβριο του 2016, όταν και είχε γίνει επίθεση με χειροβομβίδα.

Σε κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο «Ρουβίκωνας» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση της Κυριακής με μπογιές, αναφέροντας ότι έγινε για τη συμμετοχή της Γαλλίας στην πυραυλική επίθεση εναντίον στόχων της Συρίας, μαζί με τις αμερικανικές και τις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις. Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πότε θα ξεκινήσει τη λειτουργία το Μετρό Θεσσαλονίκης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θρήνος στην Άνδρο – Πλήθος κόσμου στην κηδεία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη (pics)

ΑΚΟΜΑ: Αυτός είναι ο απόστρατος σμήναρχος που έχασε τη ζωή του στην πτώση του αεροσκάφους στη Φωκίδα

Απίστευτο! Επίθεση του «Ρουβίκωνα» στη γαλλική πρεσβεία και το προξενείο on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα