ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας αύριο στο Δημόσιο σε όλη την Αττική – τα αιτήματά τους

Παναττική στάση εργασίας σε όλο το Δημόσιο από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου προκήρυξε για την Τρίτη 5 Μαρτίου η ΑΔΕΔΥ. Η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ είναι προγραμματισμένη για τις 12:30 έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ

αναφέρει: «Μετά την άρνηση του υπουργού Οικονομικών να συναντηθεί με την ΑΔΕΔΥ (αίτημα που εκφράστηκε εγγράφως εδώ και ένα μήνα, αλλά και κατά την πρόσφατη κινητοποίησή μας στις 6 Φεβρουαρίου 2019 για τα βαρέα και ανθυγιεινά) για τα ζητήματα του 13ου και του 14ου μισθού και των Β.Α.Ε., η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε νέα κινητοποίηση για την Τρίτη 5 Μαρτίου στο Υπουργείο Οικονομικών».

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν

Χορήγηση του 13ου και του 14ου μισθού από 01/01/13 σε όλους τους Δημοσίους Υπαλλήλους με πολιτική απόφαση της κυβέρνησης.Άμεση επανανομοθέτηση του 13ου και του 14ου μισθού στα επίπεδα του 2010 (ένας μισθός τα Χριστούγεννα, ½ μισθού το Πάσχα, ½ μισθού επίδομα αδείας), πριν τις περικοπές των μνημονίων.Άμεση ρύθμιση για τα Β.Α.Ε. και το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας ΤΩΡΑ, με βάση τις προτάσεις μας. Καμία παράταση της εκκρεμότητας για τη μετεκλογική περίοδο.

Διαβάστε, επίσης:

Οι “υπεύθυνοι” να προστατεύσουν και να θωρακίσουν τους αστυνομικούς- όλη η καταγγελία

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας αύριο στο Δημόσιο σε όλη την Αττική – τα αιτήματά τους on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα