«Αχόρταγες» κολλητές «ξεζούμισαν» σεξουαλικά 15χρονους

Ανήλικο για ανήλικο δεν άφησαν που να μη ρίξουν στο κρεβάτι τους δύο Αμερικανίδες κολλητές φίλες.

Οι… αχόρταγες καλλονές, που αυτοαποκαλούνταν «σεξουαλικά διεστραμμένες», συνελήφθησαν για σεξουαλικές επαφές με μεγάλο αριθμό 15χρονων και 16χρονων στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας, ενώ οι τοπικές Αρχές εκτιμούν ότι ο αριθμός των θυμάτων τους μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερος από τις ήδη τεκμηριωμένες περιπτώσεις.

Πέτρες του σκανδάλου που συνταράσσει το Σαν Χοσέ είναι η 24χρονη Τάλια Σίσκο, η οποία δίδασκε στο γυμνάσιο Bernal Middle School στο πλαίσιο της πρακτικής της για να πάρει το πτυχίο της ως καθηγήτρια, και η 23χρονη φίλη της Τίνα Πουράνι.

Καταγγελίες

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που επιβεβαίωσε η αστυνομία, η Σίσκο δεν παρενοχλούσε μαθητές του γυμνασίου στο οποίο δίδασκε, αλλά γνώριζε παιδιά από λύκεια μέσω οικογενειακών φίλων τους.

Η αστυνομική έρευνα ξεκίνησε στις 7 Απριλίου ύστερα από ανώνυμη καταγγελία και οδήγησε στην απομάκρυνση της Σίσκο από το γυμνάσιο και ακολούθως στη σύλληψή της μαζί με την Πουράνι. Τώρα η Σίσκο κρατείται χωρίς τη δυνατότητα αποφυλάκισης, ενώ η Πουράνι αφέθηκε ελεύθερη έως την εκδίκαση της υπόθεσής της, πληρώνοντας εγγύηση 60.000 δολαρίων.

Πηγή: espressonews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έπαθα κατάθλιψη, κολπική μαρμαρυγή, πνευμονία, έχω και υπέρταση» (video)

Η φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αϊβάζη από το Survival Secret! (pic)

Laci Somers: Ο ξανθός «άγγελος» με τους εκατομμύρια θαυμαστές (pics)

«Αχόρταγες» κολλητές «ξεζούμισαν» σεξουαλικά 15χρονους on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα