1η Οκτωβρίου, Ημέρα του παππού και της γιαγιάς

Σήμερα είναι η Ημέρα του παππού και της γιαγιάς και η Google τους αφιερώνει το Doodle. Χρόνια πολλά σε όλους τους παππούδες και τις γιαγιάδες του κόσμου.Αναμφιβόλως, έχετε ακούσει τη σοφή, λαϊκή ρήση που λέει «του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου» και το αποδεικνύουν κάθε μέρα με αυταπάρνηση και απέραντη αγάπη.

Οι δύο αυτοί σπουδαίοι άνθρωποι είναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικογένειας και στηρίζουν τους γονείς που δουλεύουν. Η συμβολή των παππούδων είναι

αναμφισβήτητα πολύτιμη για την πλήρωση του κενού. Μην ξεχνάμε επίσης ότι στην εποχής της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, ο ρόλος τους έχει γίνει ακόμα περισσότερο ιερός, διότι πολλοί γονείς, αν όχι οι περισσότεροι, βασίζονται σε εκείνους για την φύλαξη των παιδιών.

Ημέρα του παππού και της γιαγιάς σήμερα 1 Οκτωβρίου Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. Υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990, για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν.

Διαβάστε, επίσης:Χάκερ υπέκλεψε κωδικούς πρόσβασης 50 εκατ. χρηστών του facebook

1η Οκτωβρίου, Ημέρα του παππού και της γιαγιάς on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα