Βραβεία Προσωπικότητες 2018 – 2019 – Την Τρίτη 26 Μαρτίου η μεγάλη απονομή

00:03 25/3/2019 - Πηγή: Armynow

Το Armynow.net στηρίζει και προβάλει την άλλη Ελλάδα της καινοτομίας και της δημιουργίας. Τα Βραβεία Προσωπικότητες 2018 – 2019 αποτελούν ένα ζωντανό παράδειγμα.

Για ακόμα μία φορά η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης θα απονείμει φέτος σε ανθρώπους που πρόσφεραν το 2018 – 2019 στις Τέχνες, στον πολιτισμό, στην κοινωνία, στον άνθρωπο, στην Ελλάδα που δημιουργεί.

Φέτος θα

βραβευθούν έντεκα προσωπικότητες – συν ένα κρυφό βραβείο, που θα δοθεί σε εξέχουσα προσωπικότητα κοινής αποδοχής που η λάμψη και η προσφορά της υπήρξε σπουδαία κατά γενική ομολογία – που με το έργο τους έχουν προσφέρει στον τομέα τους και στην κοινωνία γενικότερα.

Μεταξύ αυτών οι: Δρ. Ευθύμιος Λέκκας – Καθηγητής Τεκτονικής Δυναμικής, ο Πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου από την Κιβωτό του Κόσμου, ο μουσικός Βασίλης Σαλέας, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και πολλοί άλλοι.

Η φετινή 11η Απονομή Βραβείων Προσωπικότητες θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019, στις 19:30, στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (Γ. Κασιμάτη 1 Πειραιάς).

Η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων ξεκίνησε ως μια δραστηριότητα έκφρασης της επτανησιακής κουλτούρας, μιας ιδιαίτερης και συνθετικής κουλτούρας που συνδέει την Ελληνική Παράδοση με το Δυτικό πολιτισμό. Έγινε θεσμός με τα χρόνια γιατί προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει αυτό που η Ελληνική κοινωνία αναζητά: Την αναγνώριση εκείνων που κάνουν την αγάπη για τη ζωή τέχνη, πολιτισμό και άποψη.

Τα βραβεία Προσωπικότητες ιδρύθηκαν από τον ιδρυτή της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης κύριο Δημήτρη Μουζακίτη το 2008 και η πρώτη απονομή έγινε το 2009 στο θέατρο του Δήμου Κερατσινιού «Αντώνης Σαμαράκης». Το 2010 πραγματοποιήθηκε στην μεγάλη αίθουσα τελετών του ΟΛΠ και την διοργάνωση είχαν οι Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης σε συνεργασία της Κερκυραϊκής Ένωσης Πειραιά & Περιχώρων.

Από τότε πέρασαν 11 χρόνια και τα βραβεία έγιναν θεσμός τιμώντας ανθρώπους που ξεχώρισαν στης Τέχνες και Πολιτισμό, Επιστήμη, Γράμματα, Επαγγέλματα, Κοινωνικό έργο και στον Αθλητισμό. Από το 2011 η απονομές γίνονται στην αίθουσα τελετών του ΕΒΕΠ με την συνεργασία του τότε Πρόεδρου, αείμνηστου Γεώργιου Κασιμάτη κάτι που γίνετε μέχρι σήμερα με την συνεργασία του νυν Πρόεδρου Βασίλη Κορκίδη.

The post Βραβεία Προσωπικότητες 2018 – 2019 – Την Τρίτη 26 Μαρτίου η μεγάλη απονομή appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βραβεία Προσωπικότητες 2018 – 2019 –, Τρίτη 26 Μαρτίου,vraveia prosopikotites 2018 – 2019 –, triti 26 martiou