Τουρκία: Συνάντηση του Ρώσου ΥΠΑΜ με τον Ακάρ

10:45 11/2/2019 - Πηγή: Armynow

Συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Σόιγκου θα έχει σήμερα στην Άγκυρα ο υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ.

Αιφνιδιαστική επίσκεψη θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου στην Τουρκία όπου θα συναντηθεί με τον ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. Οι δύο υπουργοί αναμένεται να συζητήσουν τις εξελίξεις στη Συρία.

Οι δύο υπουργοί

αναμένεται να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία, ιδίως στην Ιντλίμπ, πριν από την προγραμματισμένη σύνοδο κορυφής για τη Συρία μεταξύ Τουρκίας, Ρωσίας και Ιράν στη ρωσική πόλη του Σότσι την Πέμπτη.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην τουρκική πόλη του Σότσι, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Ρώσος ομόλογός του Βλαντιμίρ Πούτιν συμφώνησαν να δημιουργήσουν την ζώνη απαγόρευσης της Ιντλίμπ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα Λευκά Κράνη, τουλάχιστον 30 άτομα στην Ιντλίμπ σκοτώθηκαν τον Ιανουάριο, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών, ενώ άλλα 180 τραυματίστηκαν – στην Ιντλίμπ, στη Χάμα και στη Λατάκια – από επιθέσεις drone και πυροβολικού.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Αμερικάνοι έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι θα αποχωρήσουν από τη Συρία, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζουν σε πόσο διάστημα θα γίνει αυτή η αποχώρηση.

The post Τουρκία: Συνάντηση του Ρώσου ΥΠΑΜ με τον Ακάρ appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τουρκία, Συνάντηση, Ρώσου ΥΠΑΜ, Ακάρ,tourkia, synantisi, rosou ypam, akar