Το σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων «Ίριδα» του ΓΕΑ στην περιφέρεια Αττικής

18:59 11/1/2019 - Πηγή: Armynow

Το πληροφοριακό σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων «Ίριδα», που ανέπτυξε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, αξιοποιείται πλέον και από την περιφέρεια Αττικής.

Σήμερα επισημοποιήθηκε η εισαγωγή του νέου πληροφοριακού συστήματος στην περιφέρεια Αττικής με την υπογραφή τριμερούς μνημονίου

συνεργασίας, από τον υπαρχηγό ΓΕΑ Συμεών-Χαράλαμπο Ψιμούλη, τον γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη και τον αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Πολιτικής της περιφέρειας Αττικής, Παναγιώτη Αθανασιάδη.

Ο γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών Κ. Πουλάκης αφού ευχαρίστησε το ΓΕΑ για τη μεταξύ τους συνεργασία ανήγγειλε ότι “το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει η εισαγωγή του πληροφοριακού συστήματος “Ίριδα” και σε άλλους Ο.Τ.Α. πρώτου και δεύτερου βαθμού και σε εποπτευόμενους από το υπουργείο μας φορείς, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον.”

Στο ίδιο μήκος κύματος ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης, κ. Αθανασιάδης χαρακτήρισε την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας ” μία ευκαιρία να αναδειχθεί η σημαντική και σοβαρή δουλειά που γίνεται από το προσωπικό φορέων του δημοσίου και κινείται στον αντίποδα εδραιώμενων για αυτό αντιλήψεων».

Η παραγωγική λειτουργία του συστήματος αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα.

The post Το σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων «Ίριδα» του ΓΕΑ στην περιφέρεια Αττικής appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα