Σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ τρέμετε ο Πάνος …πάει ταξίδι στη Μόσχα!

Στο τελευταίο ταξίδι του Πάνου Καμμένου, που εννοείται ήταν στο ασφαλές μέρος των ΗΠΑ που ο οποιοσδήποτε υπουργός προσέχει τι κάνει και κυρίως τι λέει για να μην τον στραβοκοιτάξουν οι Αμερικάνοι, κινδύνεψε σε υπερθετικό βαθμό η σταθερότητα της κυβέρνησης.

Και πριν προλάβουν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ να συνέλθουν και να δουν πως θα συμμαζέψουν τον κυβερνητικό εταίρο ήρθε

η ανακοίνωση της νέας επίσκεψης του Π. Καμμένου στη Ρωσία στις 29 Οκτωβρίου ένα μήνα πριν τον Αλέξη Τσίπρα.

Βέβαια ο λόγος της επίσημης επίσκεψης είναι να συζητήσει για τα θέματα συντήρησης των ρωσικών οπλικών συστημάτων που έχουν στην κατοχή τους οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι στις κυβερνητικές πληροφορίες από το χθεσινό επεισοδιακό υπουργικό συμβούλιο που μεταφέρθηκαν στους δημοσιογράφους δεν παρέλειψαν να αναφέρουν το ταξίδι και ότι «θα γίνει στο πλαίσιο των υπουργικών καθηκόντων του».

Έσπευσαν μάλλον να προκαταβάλουν σχόλια για το αν θα μετατρέψει και αυτό το ταξίδι σε βάθρο νέων προτάσεων και δηλώσεων. Και μετά δύσκολα θα βρεθεί ο «ήρωας» που θα συγκρατήσει τον επίσης πληθωρικό Νίκο Κοτζιά που χθες όπως ήταν αναμενόμενο ξέσπασε αλλά μάλλον σε περιορισμένα επίπεδα ελέω κυβερνητικής σταθερότητας.

Ο Π. Καμμένος πιεσμένος πολιτικά πλέον από πολλές πλευρές έφερε τις ισορροπίες σε επικίνδυνο επίπεδο και στην κυβέρνηση αλλά και στο ίδιο του το κόμμα αλλά και σε προσωπικό.

Ακόμα και μέσα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας που εννοείται ότι ελέγχει απόλυτα έχει φέρει σε πολλούς τομείς τα πράγματα σε οριακό σημείο και αν δεν υπάρχουν αναταράξεις οφείλεται στην πατριωτική ευσυνειδησία των Στρατιωτικών που πάντα προσπερνούν τις τακτικές των πολιτικών προϊσταμένων τους.

Όλα αυτά κάνουν ακόμα πιο απρόβλεπτο – από όσο έτσι αλλιώς είναι – τον Π. Καμμένο και κανείς στην κυβέρνηση και στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ακόμα και στο ίδιο του το κόμμα τους ΑΝΕΛ δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Είναι λοιπόν να μην «τρέμουν» ειδικά οι «σύντροφοι» του ΣΥΡΙΖΑ από το νέο ταξίδι του ΥΠΕΘΑ και μάλιστα στη Ρωσία με την οποία πρόσφατα υπήρχε μια μικρή ρήξη στις σχέσεις της με την Ελλάδα.

Ελπίζουμε οι «εμπνεύσεις» του Πάνου Καμμένου να περιοριστούν στο θέμα της συντήρησης των ρώσικων οπλικών συστημάτων που διαθέτουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και να μην του έρθει να παρουσιάσει κανένα plan C…

The post Σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ τρέμετε ο Πάνος …πάει ταξίδι στη Μόσχα! appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα