Στρατιωτικοί: Μόνη ελπίδα τους οι συνάδελφοι τους

Οι Στρατιωτικοί βάλλονται από άδικες αποφάσεις που παράγει σωρηδόν η κυβέρνηση. Ευτυχώς το μοναδικό τους στήριγμα είναι ισχυρό.

Μόνο οι συνάδελφοι των Στρατιωτικών νοιάζονται να συνδράμουν όσους βρεθούν σε δύσκολη θέση.

Αυτή την φορά ο ΠΣΑΕΜΘ παίρνει αξιοθαύμαστη πρωτοβουλία ζητώντας από τα ε.ε και ε.α στελέχη των Ε.Δ καθώς και τους φίλους των Ε.Δ να συνδράμουν οικονομικά ανάλογα με τις δυνατότητες τους ,τις δύσκολες εποχές που ζούμε, για την στήριξη της οικογένειας του αδικοχαμένου συναδέλφου

ε.α Λγου(ΠΒ) πατέρα 2 παιδιών,που έχασε τη ζωή του στις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες της Δυτικής Αττικής (για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε)

Προκειται για μία κίνηση που θα έπρεπε να μην χρειάζεται αν η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ είχε πάρει τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να στηρίξει αυτήν και ανάλογες περιπτώσεις μιας και δεν μπορεί ούτε «πραγματικό εισόδημα» όπως έλεγε προεκλογικά να δώσει (πχ στέγαση σε οικήματα σε όλους) ούτε θέλει να εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ.

Για την ιστορία να θυμήσουμε πως ο μποναμάς της κυβέρνησης, για αυτό το θύμα των πλημμυρών, με τον νόμο Κατρούγκαλου σημαίνει πως η οικογένεια του θα μείνει στο έλεος του Θεού. Αφού όπως καταγγέλει το Συντονιστικό των ΕΑΑ :Η περίπτωση της χήρας του, που δυστυχώς εμπίπτει στους ηλικιακούς περιορισμούς του άρθρου 12 του Ν.4387/16 είναι μία τρανή απόδειξη της παράνοιας που διέπει το άρθρο αυτό, που δεν έχει προβλέψει πως θα επιβιώσει η οικογένειά ενός ανθρώπου που έχασε την ζωή του νέος , από τις παραλήψεις του Κράτους.

«Οι Ενώσεις επίσης δεσμευόνται να σταθούν αρωγοί στην επιβίωση της οικογένειας του».Ας ευχηθούμε μαζί με το Συντονιστικό η θυσία του να είναι η θρυαλλίδα για την αλλαγή του άρθρου αυτού, για το οποίο το Συντονιστικό μάχεται από την πρώτη στιγμή για την αλλαγή του.

The post Στρατιωτικοί: Μόνη ελπίδα τους οι συνάδελφοι τους appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στρατιωτικοί, Μόνη,stratiotikoi, moni