Στεφανής: Όλα τα τετ-α-τετ στην Γερμανία

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής εκμεταλλεύτηκε κάθε δευτερόλεπτο της παραμονής του στην Γερμανία για να κάνει σημαντικές επαφές.

«Πολιορκήθηκε» από τους ομολόγους του ο Έλληνας Αρχηγός ΓΕΣ κατά την επίσκεψη τους στην Γερμανία για την σημαντική αλλαγή του Διοικητή των Αμερικανικών Δυνάμεων στην Ευρώπη.

Δείτε και: Στεφανής: Στην «καρδιά» των ΗΠΑ

στην Ευρώπη

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παρέστη στην Τελετή Αλλαγής Διοίκησης του Διοικητού του Αμερικανικών Δυνάμεων στην Ευρώπη ( USAREUR), Αντιστράτηγου Ben Hodges, στο Wiesbaden της Γερμανίας, καθώς ο Αντιστράτηγος Hodges αποχωρεί από τις τάξεις του Στρατού των ΗΠΑ και παρέδωσε τη Διοίκηση στον (προσωρινό Διοικητή) Υποστράτηγο Timothy McGuire.

Η τελετή έδωσε την δυνατότητα στον Έλληνα Αρχηγό να δει από κοντά Ηγετικά πρόσωπα του Αμερικανικού Στρατού και τους Αρχηγούς των Στρατών όλης της Ευρώπης με πολλούς από τους οποίους έχει ήδη φιλικές σχέσεις αλλά και να ετοιμάσει σημαντικές συναντήσεις για το μέλλον. Θυμίζεται πως η Ελλάδα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μέλλον και τους σχεδιασμούς των ΗΠΑ για την στρατιωτική παρουσία τους στην Ευρώπη λόγω των στρατιωτικών σχέσεων των ΗΠΑ με την ΠΓΔΜ

The post Στεφανής: Όλα τα τετ-α-τετ στην Γερμανία appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα