Στεφανής: Αυτός είναι ο Στρατός μου και τα…KIOWA

Ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, μίλησε σε δημοσιογράφους, για τους δημοσιογράφους, τον Στρατό και τα KIOWA.

Το κλισέ «για όλους και για όλα μίλησε», πάει γάντι στην περίπτωση της σημερινής συνάντησης του Α/ΓΕΣ με τους δημοσιογράφους στην ΛΑΕΔ.

Ο Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής εξήγησε γιατί νιώθει περηφάνεια για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αυτά που μέρα νύχτα είναι παντού ετοιμοπόλεμα, αυτά που εμπέδωσαν το αίσθημα ασφάλειας στις ακριτικές περιοχές αποτρέποντας

ως και τους γειτονικούς ζωοκλέφτες από το να λεηλατούν τα χωριά της παραμεθορίου, αυτούς που γλίτωσαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τον προϋπολογισμό με την αναπαραγωγή στρατιωτικών σκύλων και αυτούς που πήραν μεταπτυχιακά και διδακτορικά στην Φαρμακολογία και γλίτωσαν με την συνεργασία των Στρατιωτικών Εργοστασίων και του προσωπικού τους εκατομμύρια ευρώ το ΓΕΣ.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ δεν ξέχασε και την Εθνοφυλακή, ούτε τον εκ του εξωτερικού προερχόμενο γιατρό ο οποίος υπηρετεί την θητεία του και έσωσε την ζωή σε υψηλόβαθμο Αξιωματικό της διευθύνσεως που νοσηλεύτηκε στην εντατική κατόπιν της διάγνωσης του οπλίτη – ιατρού και σώθηκε.

Μίλησε όμως και για τα οικονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει με το αλαλούμ στις μισθοδοσίες. Το ΓΕΣ έχει ακούσει τα προβλήματα και ετοιμάζει απαντήσεις για να μην ανησυχούν τα Στελέχη τα οποία αξίζουν να έχουν κοντά τους την υπηρεσία την οποία τιμούν σε κάθε ευκαιρία όπως αποδεικνύει η εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού σε όλες τις μετρήσεις. Κάτι το οποίο επίσης σημείωσε ο Α/ΓΕΣ.

Αναφέρθηκε και στα ελικόπτερα KIOWA, θυμίζοντας πως ένα Απάτσι κάνει όσο όλα τα KIOWA και πως οι Αμερικάνοι με την δική τους μελέτη δίνουν χρόνο ζωής (στην Ελλάδα) των ελικοπτέρων περί τα 12 χρόνια. Μια μικρή (;) λεπτομέρεια είναι όμως πως σε αυτή την μελέτη έχουν υπολογιστεί ώρες πτήσης που είναι ως και 5 φορές αυτές που αναμένεται να κάνουν κατ΄έτος τα KIOWA.

Τέλος ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού αφού έδωσε συγχαρητήρια στο προσωπικό του γραφείου Τύπου του ΓΕΣ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους ίδιους τους δημοσιογράφους. Και στο «δώρο» που κάνουν οι δημοσιογράφοι στο στράτευμα και αυτό δεν είναι άλλο από το οτι μέσα από την κριτική τους διορθώνεται οτι είναι στραβό.

Η κριτική μας κάνει καλύτερους είπε ο Αρχηγός του ΓΕΣ δείχνοντας πως τουλάχιστον οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν διάθεση να βελτιωθούν και να δώσουν, και πάλι, το καλό παράδειγμα σε όλους όσους θέλουν να το ακολουθήσουν.

The post Στεφανής: Αυτός είναι ο Στρατός μου και τα…KIOWA appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα