Ορκίζεται το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο ο νέος ΥΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης

15:24 14/1/2019 - Πηγή: Armynow

Σήμερα στις 7.30 το απόγευμα η ορκωμοσία του νέου ΥΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη ο οποίος συναντήθηκε το πρωί με τον Πρωθυπουργό. Αύριο η τελετή παράδοσης παραλαβής

Χθές ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις του μετά την συνάντηση με τον Πάνο Καμμένο και την παραίτησή του, ανακοίνωσε άμεσα και τον αντικαταστάτη του τον ΑΓΕΕΘΑ

Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολή δηλώνοντας ότι «δεν πρόκειται να διακινδυνεύσω ούτε λεπτό στον ευαίσθητο τομέα εθνικής ασφάλειας τη σταθερότητα και την πορεία που έχουμε χαράξει».

Κάνοντας πράξη την δήλωση αυτή σήμερα το πρωί συναντήθηκε με τον Ευάγγελο Αποστολάκη ο οποίος σήμερα στις 7.30 το απόγευμα θα ορκιστεί και υπουργός Εθνικής Άμυνας ενώ αύριο θα γίνει και τελετή παραλαβής – παράδοσης του υπουργείου. Όπως φαίνεται όλα κινούνται σε ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς για να μη μείνουν ούτε ένα λεπτό ακέφαλες οι Ένοπλες Δυνάμεις και μετά την αλλαγή στην πολιτική ηγεσία μάλλον είναι πιθανό να δούμε πολύ γρήγορα και αλλαγές στις στρατιωτική ηγεσία. Όπως είναι γνωστόν οι κρίσεις των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων είναι προ των πυλών όπως φυσικά και η επιλογή του νέου ΑΓΕΕΘΑ.

Η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας:

Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου και παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, σήμερα και ώρα 19.30, θα ορκισθεί ο μέχρι σήμερα Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

The post Ορκίζεται το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο ο νέος ΥΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα