Οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας, οι μίζες, οι χρηματοδοτήσεις του Σόρος και όλοι εμείς

Πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας προφυλακίζεται για μίζες σε εξοπλιστικά. Νυν υπουργός καταγγέλεται ότι κατηγόρησε στο υπουργικό συμβούλιο ότι η κυβέρνησή του χρηματοδοτείται από τον δισεκατομμυριούχο Σόρος για να προωθήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Και οι κομματικοί εκπρόσωποί τους αντί να αναλάβουν την ευθύνη τους και να δώσουν εξηγήσεις αναλώνονται σε ανακοινώσεις αλληλοκατηγοριών και υπεράσπισης των δικών τους. Διαγκωνίζονται σε περισπούδαστες εντυπωσιακές φράσεις για να κρύψουν τις ευθύνες τους.

Το πολιτικό σύστημα της χώρας καταρρέει τρεκλίζοντας

ακόμα και μετά τα μνημόνια. Χαμένο μέσα στις αντιφάσεις του αλληλοσπαράζεται χάνοντας και τις τελευταίες ρανίδες αξιοπιστίας που του είχαν απομείνει.

Το γεγονός ότι όσο περνάει ο καιρός δε μένει κανένας – εκτός από τους παρατρεχάμενους των κομμάτων – από τον κόσμο που να μην τους γυρίζει την πλάτη δεν αρκεί απλά να το διαπιστώσουμε αλλά για να μας προβληματίσει σοβαρά. Η χώρα διαβρωμένη – διαλυμένη από όλα τα προηγούμενα χρόνια των «παχιών» αγελάδων δε μπορεί να πάρει τα πάνω της γιατί πολύ απλά συνεχίζεται το ίδιο βρώμικο παιχνίδι σε βάρος της.

Τι κι αν υπάρχουν άνθρωποι και παραγωγικές δυνάμεις που θέλουν και μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα, δυστυχώς όμως δεν αρκεί. Συνεχίζουν να μπλοκάρονται, να παραμερίζονται από τις ίδιες τις εξουσίες του λεγόμενου κράτους δικαίου.

Οι τρεις εξουσίες Νομοθετική, Εκτελεστική και Δικαστική μαζί με την τέταρτη αυτή των ΜΜΕ κατασπαράζουν την χώρα και το χειρότερο όπως δείχνει δεν υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπιστεί από κανέναν.

Διαπλεκόμενοι μεταξύ τους εξασφαλίζουν τη δική τους ασυλία και επιβίωση στηρίζοντας η μία την άλλη οδηγώντας σε επικίνδυνα μονοπάτια που ελπίζουμε να μην τα πληρώσουμε ως έθνος ακριβά στο εγγύς μέλλον.

Η κοινωνία προσπαθεί να σταθεί όρθια αλλά έχει και αυτή αντοχές που όσο πάνε και λιγοστεύουν, ελπίζουμε μόνο να αντέξει.

The post Οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας, οι μίζες, οι χρηματοδοτήσεις του Σόρος και όλοι εμείς appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα