Ο Ηλίας Λεοντάρης στην Τελετή Ονομασίας των ΔΕΑ στη «ΣΕΑΠ» – ΦΩΤΟ

11:14 9/12/2017 - Πηγή: Armynow

Ο Αρχηγός του ΓΕΕΦ Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης παρευρέθηκε, στην τελετή ονομασίας των Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών που πραγματοποιήθηκε στη ΣΕΑΠ.

Ο Αρχηγός του ΓΕΕΦ Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης παρευρέθηκε, κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Ελλάδας, στην τελετή ονομασίας των Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Εφέδρων

Αξιωματικών Πεζικού (ΣΕΑΠ) στο Ηράκλειο Κρήτης την 08 Δεκεμβρίου 2017.

Στους αποφοιτήσαντες αυτής της σειράς περιλαμβάνονται και 76 ΔΕΑ της Εθνικής Φρουράς μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός της σειράς αυτής.

Στον χαιρετισμό που απεύθυνε ο Αρχηγός του ΓΕΕΦ, συνεχάρη τους αποφοιτήσαντες και εξέφρασε τη χαρά της Εθνικής Φρουράς για την πρώτη θέση την οποία κατέλαβαν. Επιπλέον τόνισε ότι η Εθνική Φρουρά πιστή στις αρχές και τις παραδόσεις, αλλά και για την ικανοποίηση των λειτουργικών και επιχειρησιακών της αναγκών, στηρίζει και επενδύει στον θεσμό του έφεδρου αξιωματικού.

Συνεχίζοντας, μετέφερε τον χαιρετισμό του Υπουργού Άμυνας της Κύπρου και τις ευχαριστίες του προς τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και την Ελληνική Πολιτεία για την ποικιλόμορφη και πολυεπίπεδη υποστήριξη που παρέχουν στην Εθνική Φρουρά. Απευθυνόμενος στους γονείς και συγγενείς των έφεδρων αξιωματικών τους συνεχάρη για την ποιότητα των νέων που παραδίδουν στην Εθνική Φρουρά και τους διαβεβαίωσε ότι με τη λήξη της θητείας τους θα αποδοθούν στην κοινωνία ως ώριμοι νέοι, έτοιμοι να αναλάβουν την τύχη της προσωπικής και της επαγγελματικής τους ζωής.

Κλείνοντας, επεσήμανε ότι στη ΣΕΑΠ απέκτησαν γνώσεις και τεχνικές ικανότητες. Στις Μονάδες που θα ενταχθούν θα εφοδιαστούν και με τις εμπειρίες, ώστε να αναδειχθούν σε μικρούς ηγήτορες ικανούς να διοικήσουν τα τμήματά τους και να οδηγήσουν τους άνδρες τους στη νίκη και στη θυσία. Τους παρότρυνε δε να ακολουθήσουν το παράδειγμα του ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου του οποίου η προτομή κοσμεί το προαύλιο της Σχολής και το βλέμμα του θα τους ακολουθεί στα βήματά τους και κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Στο πλαίσιο της τελετής πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του ήρωα και έγινε κατάθεση στεφάνου.

Κατά την παραμονή του στην Ελλάδα ο Αρχηγός του ΓΕΕΦ συναντήθηκε με τον Αρχηγό του ΓΕΣ και συζήτησαν τρέχοντα θέματα και τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας σε θέματα εκπαίδευσης.

The post Ο Ηλίας Λεοντάρης στην Τελετή Ονομασίας των ΔΕΑ στη «ΣΕΑΠ» – ΦΩΤΟ appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα