Μύχιες σκέψεις….

08:39 17/3/2018 - Πηγή: Armynow
Εύθυμη αληθινή αστυνομική ιστορίαΓράφει ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΤΣΙΟΣ– Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α.

Το περιπολικό της Αστυνομίας κατέφθασε στο σπίτι του Γιώργου και της Μαρίας , μετά από αναφορά παραπόνων στο αστυν. Τμήμα της Άννας, αφού δεν άντεχε άλλο να βλέπει η ίδια και κυρίως ….ο σύζυγός της ο Κώστας και να παίρνει ”κλεφτές ματιές” και ο γιός της Αλέξανδρος , την Μαρία που ζούσε στο ακριβώς απέναντι διαμέρισμα , να τριγυρνά , όπως την έπλασε ο Πανάγαθος , η με αποκαλυπτικά μικροσκοπικά εσώρουχα . Στο αστυν. τμήμα στο οποίο προσέφυγε, κατήγγειλε προφορικά και ζήτησε να γίνουν

συστάσεις στη Μαρία.

>

Οι αστυνομικοί πραγματικά κτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος της Μαρίας , η οποία τους άνοιξε την πόρτα με ένα αποκαλυπτικό διαφανές νυχτικό , που άφηνε την φαντασία να ….πλάθει μύχιες σκέψεις και αμαρτίες.

Τα ίδια είπαν και στον σύζυγό της που βγήκε και αυτός στην πόρτα , λέγοντας στους αστυνομικούς .

Οι αστυνομικοί μετά τις συστάσεις, αποχώρησαν . Κατά την αποχώρησή τους συνάντησαν τυχαία τον σύζυγο της Άννας , τον Κώστα, ο οποίος τους είπε .

>

Η Άννα αφού είδε και αποείδε ότι η ”απέναντι”…δεν καταλάβαινε ”θεό” και ο μεσήλικας άνδρας της συνέχιζε να ….κάνει υπερωρίες στη βεράντα και να ”κρατάει τα πρακτικά” του απέναντι διαμερίσματος , μίλησε στον γιό της.

.

Πραγματικά ο Αλέξανδρος εφάρμοσε το σχέδιο της μητέρας του και εμφανίζονταν όπως ”τον γέννησε η μάνα του”. Ο Γιώργος [ο απέναντι] τότε άρχισε να ”ψάχνεται” και να ζητάει τον λόγο από την Άννα για τη ”ρελάνς”….

Λόγο στο λόγο, ξανά το περιπολικό . Με τη παρέμβαση αυτή τη φορά των αστυνομικών ”έκλεισε το θέμα , έκλεισαν οι …κουρτίνες” και η ”τάξη αποκαταστάθηκε….”

ΣΗΜ. Τα ονόματα δεν είναι πραγματικά.

The post Μύχιες σκέψεις…. appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα