ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ λένε και οι Αρχηγοί

Η φράση που χρησιμοποίησε ο Πάνος Καμμένος και έχει δημιουργήσει πολιτική αναταραχη στην Τουρκία επαναλαμβάνεται και αυτή την φορά με εικόνα. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

Οι επισκέψεις της Στρατιωτικής Ηγεσίας σε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων επιβεβαιώνουν πως το προσωπικό των Ε.Δ. είναι έτοιμο για όλα. Το μήνυμα που φεύγει από όλες τις Μονάδες είναι και πάλι σαφές. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

Σε

συνέχεια των επισκέψεων που πραγματοποίησε την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, ενόψει του Νέου Έτους, την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, επισκέφθηκε τις ακόλουθες Μονάδες και Σχηματισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων:

Στην Αλεξανδρούπολη, την ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού.Στη Λήμνο, την 130η Σμηναρχία Μάχης, όπου συναντήθηκε και με προσωπικό της 88ης Στρατιωτικής Διοίκησης και του Ναυτικού Σταθμού Λήμνου, και το κλιμάκιο αεροσκαφών επιφυλακής.Στην Σάμο, την 79η Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής, όπου συναντήθηκε και με προσωπικό του 4ου Σταθμού Αναφοράς ΠΑ, το Παράκτιο Περιπολικό “ΚΥΚΝΟΣ” και το Ναυτικό Σταθμό Σάμου.Επιτηρητικά Φυλάκια Στρατού Ξηράς στην Παναγιά Οινουσσών, στο Φαρμακονήσι και στην Καλόλιμνο.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με στελέχη των ανωτέρω Μονάδων και Σχηματισμών.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνοδευόταν από τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, ενώ στη Λήμνο τον υποδέχθηκε ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου.

The post ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ λένε και οι Αρχηγοί appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα