Μέχρι που μπορεί να φτάσει η κοροϊδία και η ανηθικότητα

10:55 8/9/2018 - Πηγή: Armynow

Τώρα που ο Πάνος Καμμένος εξασφάλισε το υπουργείο αλλά και τους κολλητούς, ήρθε η ώρα να βγει στην πιάτσα για να κάνει και τη ρελάνς.

Αφού οι παρατρεχάμενοι και μεταξύ αυτών και ο «ευρυμέτωπος αρχιπαπαγάλος» εξασφάλισαν το μεροκάματο μέχρι τις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, τώρα βγήκαν παγανιά να μαζέψουν «ψηφαλάκια».

Και ξεκίνησαν από εκείνο το κολπάκι που πουλάει πιο πολύ: Τα περίφημα αναδρομικά. Εκείνα που θα έδινε

ο Καμμένος, που τα είχε κρύψει σε κωδικούς, που θα έριχνε την κυβέρνηση, που …μόνο πεθαμένος δε θα τα έδινε.

Κι ο «αρχιπαπαγάλος» του, θα του δώσει το βήμα για μια ακόμα αρλουμπολογία με έντονο άρωμα αναδρομικών. Μια από τα ίδια θα δούμε και πάλι, με υποσχέσεις, χωρίς ουσιαστικές δεσμεύσεις χρόνου, τρόπου και κυρίως από που θα τα βρει για να τα δώσει. Η παροχολογία που αναμένεται από τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ θα έχει και αντίλαλο στον κυβερνητικό συνεταίρο.

Ο βίος και η πολιτεία του Πάνου Καμμένου στο ΥΠΕΘΑ θα μείνει ως μνημείο ανικανότητας, ψεύδους και γελοιότητας. Το δυστύχημα είναι πως σε αυτή όλη την κωμωδία ενέπλεξε και στρατιωτικούς που έκοντες – άκοντες συνέπραξαν. Πάντα θα υπάρχουν στρατιωτικοί που θα παίζουν το ρόλο του «πληροφοριοδότη» και του «ειδησάκια» αλλά αυτή τη φορά επί των ημερών Καμμένου κάποιοι το «ξεφτίλισαν» εντελώς.

Το περίεργο είναι πως δεν είχαν και κυρώσεις, γεγονός που παραπέμπει σε άνωθεν προστασία. Απόρρητα διέρρευσαν, ΕΔΕ βγήκαν στη φόρα, αλλά μύτη δεν άνοιξε, αν και οι υπεύθυνοι ήταν γνωστοί από πολλούς. Εμείς τους ξέρουμε και θα τους «δώσουμε» στεγνά όταν έρθει η ώρα. Θα πούμε κι άλλα, κυρίως για τις ευθύνες εκείνων που πήγαν να τις μετακυλήσουν αλλού για να βγουν οι ίδιοι λάδι.

Σιγά σιγά και με το μαλακό θα βγάλουμε στη φόρα κι άλλα για:

Εκβιασμούς στελεχών. Πληροφορίες που πήγαιναν σε συγκεκριμένους “επαγγελματίες” του Τύπου. Πληρωμές που γίνονταν από τρίτους για λογαριασμό ανώτατων στρατιωτικών. Για «διαρροή» ειδήσεων. Κατασκευή ειδήσεων και για κατ’ εντολήν δημοσιεύματα με στόχο την τιμή, την αξιοπρέπεια και την επαγγελματική ευσυνειδησία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Στημένους συνδικαλιστές που αποκαλούσαν «Πόκεμον» τους συναδέλφους τους στη Βουλή.

Για ένα πράγμα μπορούμε να δεσμευτούμε: Πώς θα τα βγάλουμε όλα στη φόρα και κυρίως με αποδείξεις. Γιατί το δούλεμα και η ανηθικότητα έχουν και όρια.

The post Μέχρι που μπορεί να φτάσει η κοροϊδία και η ανηθικότητα appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα