Κύπρος: Tο USS Donald Cook του 6ου στόλου «έδεσε» στη Λάρνακα

13:22 6/4/2018 - Πηγή: Armynow

Το αμερικάνικο USS Donald Cook βρίσκεται από χθες στη Λάρνακα της Κύπρου για προγραμματισμένη επίσκεψη στο πλαίσιο της συνεργασίας των δυο χωρών.

Στο λιμάνι της Λάρνακας βρίσκεται από χθες άλλο ένα καμάρι του 6ου στόλου του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, το αντιτορπιλικό USS

Donald Cook. Σε δηλώσεις του που δημοσιεύονται στην επίσημη σελίδα του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, αξιωματούχος του USS Donald Cook ανέφερε ότι βρίσκονται εδώ για προγραμματισμένη επίσκεψη στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας των δυο χωρών για περιφερειακή ασφάλεια και σταθερότητα.

Η παρουσία του πλοίου συμπλήρωσε στη Μεσόγειο, είναι απόδειξη της συνεχιζόμενης δέσμευσης των ΗΠΑ για περιφερειακή ασφάλεια.

«Πάνε δυο χρόνια από τότε που το πλήρωμα του USS Donald Cook επισκέφθηκε για τελευταία φορά το λιμάνι τις Λάρνακας. Το πλήρωμα ανυπομονεί να μάθει τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου και να γευτεί την εκπληκτική κυπριακή κουζίνα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα περάσουμε τις μέρες μας σε ένα τόσο όμορφο λιμάνι», συμπλήρωσε ο αξιωματούχος του Cook, Kelley Jones.

“Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από τότε που η USS Donald Cook (DDG 75) είχε επισκεφθεί το λιμάνι στη Λάρνακα της Κύπρου. Με 2 / 3rds του πληρώματος, ανυπομονούμε να μάθουμε για τον πολιτισμό, την πλούσια ιστορία και την γευσιγνωσία της Κύπρου το εκπληκτικό φαγητό, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα περάσουμε τις επόμενες μέρες σε ένα τόσο μεγάλο λιμάνι », δήλωσε ο κ. Kelley Jones, εκτελεστικός αξιωματούχος του Donald Cook.

Το USS Donald Cook (DDG-75) πήρε το όνομά του από τον συνταγματάρχη Donald Cook.

The post Κύπρος: Tο USS Donald Cook του 6ου στόλου «έδεσε» στη Λάρνακα appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα