Κρίσεις και ανασχηματισμός για …γερά νεύρα!

11:09 28/2/2018 - Πηγή: Armynow

Εν αναμονή του ανασχηματισμού της «ανάγκης» και τα επιτελεία βρίσκονται επί ποδός καθώς οι ημερομηνίες των πολυαναμενόμενων κρίσεων φτάνουν.

Μπορεί ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης να είναι προ των πυλών, όπως δείχνουν τα πράγματα, ωστόσο οι κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν φαίνεται να επηρεάζονται από αυτόν.

Ο σχεδιασμός, σύμφωνα με πληροφορίες, προχωράει κανονικά τα επιτελεία είναι επί ποδός και όπως όλα δείχνουν την Παρασκευή αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις. Άλλωστε όλα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 Μαρτίου.

Τα ονόματα που

ακούγονται είναι πολλά και τα σενάρια ακόμα περισσότερα. Στο κάδρο όμως αυτό που υπερισχύει είναι το όνομα του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, καθώς όπως φαίνεται η παραμονή του ή η αποχώρησή του από το υπουργείο ενδέχεται να επηρεάσει καταστάσεις και να φέρει αλλαγές στις λίστες των ονομάτων.

Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας πάντως δεν υπάρχει κινητικότητα και δεν φαίνεται να περιμένουν αλλαγές, καθώς ο Δημήτρης Βίτσας φαίνεται να μην επιθυμεί τη μετακίνηση στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Σενάριο που έχει «παίξει» τόσο πολύ που φαίνεται ότι μάλλον θα καεί στο τέλος. Ίσως και πάλι όχι. Ουδείς γνωρίζει… Εμείς παραμένουμε εν αναμονή ανασχηματισμού και κρίσεων.

The post Κρίσεις και ανασχηματισμός για …γερά νεύρα! appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα