Η ωραία Σουλτάνα!

15:38 4/9/2018 - Πηγή: Armynow
Εύθυμη αληθινή αστυνομική ιστορίαΓράφει ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΤΣΙΟΣ– Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α.

Η Ιστορία συνέβη πριν αρκετά χρόνια σε θέρετρο γειτονικού Νομού , όπου εκεί παραθέριζαν με κοινωνικό τουρισμό , ηλικιωμένοι , σε μισθωμένο ξενοδοχείο , από τον Δήμο τους .

Εκεί λοιπόν έτυχε ένα καλοκαίρι, να φιλοξενούνται δύο Κ.Α.Π.Π.Η., ένα από την περιοχή μας και άλλο ένα από πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας. Η ”συγκατοίκηση” των δύο αποστολών ήταν ήρεμη και όλοι τους απολάμβαναν τις χαρές των διακοπών

τους, με καφεδάκι, τσιπουράκι, χαρτάκι, μπανάκι και όλα τα εις ….άκι. Σιγά-σιγά και με την πάροδο των ημερών, μεταξύ τους άρχισαν να αναπτύσσονται φιλικές σχέσεις, έως ….φιλικότατες.

Ο κυρ-Τάκης από τον Νομό Λάρισας ερωτεύθηκε την όμορφη Σουλτάνα, καταγόμενη από το Νομό Ημαθίας και άρχισε να αναπτύσσεται ένα κρυφο-φανερό ειδύλλιο μεταξύ τους. Η Σουλτάνα ήταν μία καλοστεκούμενη ”ζωντοχήρα” με όμορφα χαρακτηριστικά, καλούς και ευγενικούς τρόπους, στοιχεία τα οποία ”καψούρεψαν” τον κυρ-Τάκη, ο οποίος και αυτός ήταν χήρος. Ο κυρ-Τάκης ξανάνιωσε με το ”κλίκ” που σκίρτησε η καρδιά του και ”άναψε την φλόγα του” και με τη …. βοήθεια της θάλασσας και της φύσης, έγινε ”έφηβος”, η αλλιώς ”τζόβενο”, από το ”μπαρμπάδι” που ήταν, – όπως το λένε σήμερα οι νέοι μας -.

Η Σουλτάνα όμως άρεσε και στον Νεοκλή, από το δικό της Κ.Α.Π.Π.Η., ο οποίος Νεοκλής διαπίστωσε ότι η ”Ιουλιέττα” του είχε μάτια μόνο για τον ”Ρωμαίο” από το … άλλο Κ.Α.Π.Π.Η.

Έτσι λοιπόν σταδιακά ξεκίνησε μία αντιζηλία και κόντρα των δύο ανδρών, αφού ο Νεοκλής δεν μπορούσε να ”χωνέψει” ότι ο ξένος ο κυρ-Τάκης, ο ”Βλάχος”, [όπως τον έλεγε]-, την Σουλτάνα και το έφερε βαρέως….

Μία ημέρα ”έπιασε” την Σουλτάνα, μετά το πρωινό, στο ξενοδοχείο και προσπάθησε να την μεταπείσει, δείχνοντας την αγάπη του για το πρόσωπό της, [μάλιστα είχε βάλει και ….. μέσο την κυρά-Κούλα], αλλά παρ όλα αυτά δεν τα κατάφερε και έτσι, μετά από αυτό επιχείρησε να ”τα χώσει” στον κυρ-τάκη τον λεβέντη… Κουβέντα στην κουβέντα , οι δύο αντίζηλοι .

Για συμπαράστασή τους ο ανδρικός πληθυσμός και των δύο Κ.Α.Π.Π.Η. ήλθε στα λόγια και … όπως ήταν φυσικό ”άναψαν τα αίματα”, σηκώθηκαν και μαγκούρες και ορισμένοι ”άρχισαν να πλακώνονται”….. μέσα στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου ….. Ένας παππούς από … λάκτισμα αντιπάλου παίκτη …. έπεσε κάτω σε ημιλυπόθυμη κατάσταση.

Έντρομος ο ξενοδόχος ειδοποίησε το ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. και κάποιος, από τους αντιμαχόμενους και ατρόμητους μαχητές ειδοποίησε την Αστυνομία. Σε λίγη ώρα κατεύθασε το ασθενοφόρο και το περιπολικό του αστυν. Τμήματος, για να επιληφθούν. Το ασθενοφόρο παρέλαβε τον ένα άνδρα και ανεχώρησε για το Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Οι αστυνομικοί του περιπολικού, μόλις μετέβησαν επί τόπου, ενημερώθηκαν λεπτομερώς για το συμβάν -κυρίως- από τις γυναίκες και προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πράγματα που ήταν αγριεμένα …, με τα ”πρωτοπαλίκαρα” >

—- Ακούς εκεί κυρ αστυφύλαξ να μας κάνουν τα κοτζαβάκια οι πλατύποδες… Θα τους δείξουμε εμείς.

—- Τι λέτε ρε γιουσουφάκια , για κοπιάστε να αρπάξετε και άλλες…..

Με τα ”χίλια ζόρια”, οι αστυνομικοί τους ηρέμησαν και τους έπεισαν ότι . Άγνωστο πως κύλησαν οι επόμενες ημέρες των παραθεριστών και άγνωστο πως ξετυλίχθηκε στη συνέχεια το love story του κυρ-τάκη με την …. ωραία και…. μοιραία Σουλτάνα. Ο Νεοκλής μάλλον θα το πήρε απόφαση ότι ”ήλθε δεύτερος” και δεν τον ”έπαιζε η Σουλτάνα” ….

Η Σουλτάνα έγινε το πρόσωπο των ημερών και τα ”κοινωνικά” σχόλια των άλλων γυναικών, περιείχαν ”δόσεις” από ζήλια, εναντίωση, αλλά και υποστήριξη.

” Σιγά το πράμα, κάθουντι κοτζάμ άνδρες και μαλλώνουν σαν παιδαρέλια , για μιά κοντέσα. Εμ βέβαια ο χαζούλιακας η Τακς ξεμουράθκι. Γιατί καλέ τι έκανε η γυναίκα ; Μόνη της είναι. Μήπως αυτή έφταιξε που ειν ουραία ; “ και πολλά άλλα τέτοια…..

Ο κυρ-τάκης έγινε ο ”ήρωας”. Ο ξενοδόχος μετά από μερικές ημέρες, όταν είχαν αποχωρήσει τα γκρούπ , είπε στους αστυνομικούς σε κουβέντα μαζί τους, ότι στον κυρ-Τάκη του έβγαλαν οι φίλοι του από την παρέα του, στιχάκια, για την παρέα…. “Τάκη γερά παρ τους τα προικιά “, “Τάκη τιτάνα τους πήρες την Σουλτάνα….” …….

Περισσότερες αληθινές αστυνομικές ιστορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ :

Αστυνομικές ιστορίες

The post Η ωραία Σουλτάνα! appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα