ΓΕΣ: Δείτε όλα τα οικήματα του Στρατού με ένα κλικ (ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ)

Το ΓΕΣ ανέπτυξε και έθεσε σε Λειτουργία Ηλεκτρονική Εφαρμογή Διαχείρισης Στρατιωτικών Οικημάτων του Στρατού Ξηράς

Σε λειτουργία από τις 10 Δεκεμβρίου 2018, έθεσε το ΓΕΣ την ηλεκτρονική εφαρμογή Διαχείρισης των Στρατιωτικών Οικημάτων Αξιωματικών,

Μονίμων Υπαξιωματικών και Επαγγελματιών Οπλιτών (ΣΟΑ – ΣΟΜΥ – ΣΟΕΠΟΠ). Η συγκεκριμένη λειτουργία αναπτύχθηκε από το ΓΕΣ στο πλαίσιο του έτους 2018 ως «Έτος Μέριμνας Προσωπικού», της καινοτομίας και της εξέλιξης εκσυγχρονισμού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η εφαρμογή, αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα για τα στελέχη του Στρατού Ξηράς και τις οικογένειές τους, στη φάση του οικογενειακού προγραμματισμού των μεταθέσεων, που ολοκληρώνεται με τη συμπλήρωση των φρουρών προτίμησης του επόμενου έτους.

Παρέχει δυνατότητα άμεσης διαδικτυακής πρόσβασης, μέσω της ιστοσελίδας του ΓΕΣ, στα υφιστάμενα στρατιωτικά οικήματα, σε όλη την Επικράτεια, με ικανότητα ενημέρωσης σε ότι αφορά στα κατασκευαστικά στοιχεία και την κατάσταση αυτών, με επίδειξη κατάλληλου φωτογραφικού υλικού.

Το στρατιωτικό προσωπικό έχει τη δυνατότητα εισόδου στην εφαρμογή μέσω της Ηλεκτρονικής Πύλης Διαδικτυακών Υπηρεσιών της ιστοσελίδας του ΓΕΣ, στο πεδίο https://bebeosis.army.gr/, όπου θα ενημερώνεται για τα υπάρχοντα ΣΟΑ – ΣΟΜΥ – ΣΟΕΠΟΠ, καθώς και για το ποσοστό κάλυψης των αιτήσεων στέγασης, σε όλες τις Φρουρές.

Δείτε το εγχειρίδιο xρήσης της νέας εφαρμογής.

Κατεβάστε το αρχείο [0.98 MB]

The post ΓΕΣ: Δείτε όλα τα οικήματα του Στρατού με ένα κλικ (ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ) appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Αναζητήσεις
σομυ τυχερου, σοα γιαννιτσων
Τυχαία Θέματα