ΓΕΝ: Διαψεύδει δημοσίευμα για «απώλεια 140 ναρκών» από την ΥΝΤΕΛ

12:43 12/9/2019 - Πηγή: Armynow

Το ΓΕΝ με ανακοίνωσή του διαψεύδει δημοσίευμα που μιλούσε για απώλεια 140 ναρκών από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ).

Την είδηση ότι από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ) εκλάπησαν 140 νάρκες που ανέφερε σήμερα εφημερίδα, διαψεύδει με ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Η ανακοίνωση του ΓΕΝ αναφέρει ότι όσα

αναφέρονται για απώλεια 140 ναρκών είναι αναληθή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επιπλέον αναφέρει ότι το Πολεμικό Ναυτικό δεν διαθέτει στο οπλοστάσιό του στρατιωτικό υλικό που αντίκειται σε διεθνείς συνθήκες και συμφωνίες.

Να σημειωθεί ότι από την πρώτη ανακοίνωση που εξέδωσε το ΓΕΝ σε σχέση με το περιστατικό στην ΥΝΤΕΛ πριν τρεις ημέρες, δεν είχε εκδοθεί καμία άλλη με αποτέλεσμα να διακινούνται πληροφορίες και σενάρια σχετικά με το τι έχει γίνει αλλά και τι στρατιωτικό υλικό έχει κλαπεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΝ:

Γνωρίζεται ότι τα αναγραφόμενα σε δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που αναφέρονται στην απώλεια «140 ναρκών» από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ) είναι αναληθή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Επίσης γνωρίζεται ότι το Πολεμικό Ναυτικό δεν διαθέτει στο οπλοστάσιό του στρατιωτικό υλικό που αντίκειται σε Διεθνείς Συνθήκες – Συμφωνίες.

Τέλος επισημαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη η Προανάκριση από τις καθ ύλην αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές.

The post ΓΕΝ: Διαψεύδει δημοσίευμα για «απώλεια 140 ναρκών» από την ΥΝΤΕΛ appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα