ΓΕΕΦ: Άναψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Στο πλαίσιο του «Μήνα Στρατιωτικής Οικογένειας και Αλληλεγγύης» πραγματοποιήθηκε η αφή του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στον προαύλειο χώρο του Στρατηγείου του ΓΕΕΦ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε καλλιτεχνικό xριστουγεννιάτικο πρόγραμμα από τη Στρατιωτική Μουσική της Εθνικής Φρουράς (ΣΜΕΦ) καθώς και από τις xορωδίες του Συνδέσμου Παραπληγικών και Φίλων Κύπρου και του Δήμου Αγλαντζιάς, ενώ υπήρχαν δραστηριότητες και για τα παιδιά.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Υπουργός Άμυνας, η ηγεσία

της Εθνικής Φρουράς, Διοικητές Διοικήσεων και Σχηματισμών, αντιπροσωπείες στελεχών και οπλιτών καθώς και υπηρετούντες στην Εθνική Φρουρά με τις οικογένειές τους.

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς κατά το καλοσώρισμα στην εν λόγω εκδήλωση, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά, υπογράμμισε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες δείχνουν το έμπρακτο ενδιαφέρον του ΥΠΑΜ και της ΕΦ για τα μέλη που απαρτίζουν τη στρατιωτική της οικογένεια.

Συνεχάρη τους διοργανωτές και παρότρυνε όλους με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να ανοίξουν όχι μόνο τις πόρτες των σπιτιών αλλά και τις καρδιές τους.

Ο Υπουργός ‘Αμυνας στο χαιρετισμό του συνεχάρη το ΓΕΕΦ για την πρωτοποριακή και εμπνευσμένη εκδήλωση η οποία αναδεικνύει μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση του προσωπικού απόρροια της επένδυσης που πραγματοποιείται προς αυτό.

Τόνισε ότι με κλίμα ομοψυχίας και ενότητας ξεπερνιούνται τα όποια προβλήματα και η αποστολή της Εθνικής Φρουράς εκτελείται πιο αποτελεσματικά.

Ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και ευχήθηκε το Νέο Έτος να είναι ευτυχισμένο, ελπιδοφόρο και αισιόδοξο με κάθε επιτυχία για την Εθνική Φρουρά και την Πατρίδα μας.

Δείτε και:Δεκέμβριος: Μήνας Στρατιωτικής Οικογένειας και Αλληλεγγύης

The post ΓΕΕΦ: Άναψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα