«Εμπλοκή» στην άφιξη του Αγίου Φωτός – Γιατί το αεροσκάφος θα πάει Ελευσίνα

18:37 27/4/2019 - Πηγή: Armynow

Η «εμπλοκή» στην τελετή άφιξης του Αγίου Φωτός συνεχίζεται. Το αεροσκάφος θα προσγειωθεί Ελευσίνα, ενώ έχει καθυστέρηση πάνω από μια ώρα.

Με καθυστέρηση μεγαλύτερη της μίας ώρας στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, στις 18.10 αναχώρησε από το Ισραήλ για την Αθήνα το κυβερνητικό αεροσκάφος με την ελληνική αποστολή που μεταφέρει το Άγιο Φως.

Η υποδοχή του Αγίου Φωτός θα πραγματοποιηθεί στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, στην 112η Πτέρυγα

Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, περίπου στις 8 το βράδυ, με τιμές αρχηγού κράτους.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που το Άγιο Φως δεν θα φτάσει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με τιμές αρχηγού κράτους αλλά στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα και θα μεταφερθεί στο Ελ. Βενιζέλος με ιδιωτικό ελικόπτερο, όπου με πτήσεις της Aegean, της Olympic Air και της Sky Express θα ταξιδέψει σε όλες τις γωνιές της ελληνικής επικράτειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια στους κόλπους της Εκκλησίας για την αλλαγή αυτή, καθώς θεωρείται «υποβάθμιση» για το λόγο αυτό κι ο Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος αρνήθηκε να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος και να ταξιδέψει στα Ιεροσόλυμα και επέστρεψε στην επαρχία του όπου τέλεσε την θεία λειτουργία.

The post «Εμπλοκή» στην άφιξη του Αγίου Φωτός – Γιατί το αεροσκάφος θα πάει Ελευσίνα appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Αναζητήσεις
γιατι το κυβερνητικο αεροπλανο πηγε ελευσινα
Τυχαία Θέματα
Εμπλοκή, Αγίου Φωτός –, Ελευσίνα,ebloki, agiou fotos –, elefsina