Απειλές και από …Μπαχτσελί για τις δηλώσεις του Α/ΓΕΕΘΑ

16:15 8/1/2019 - Πηγή: Armynow

Σε δηλώσεις, απευθυνόμενος στην Ελλάδα, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, απείλησε ότι η Ελλάδα θα πληρώσει βαρύ τίμημα για την τοποθέτηση του ΑΓΕΕΘΑ

Οι τούρκοι φαίνεται δε μπορούν να χωνέψουν εύκολα τα όσα είπε ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης ότι σε περίπτωση που Τούρκοι ανέβουν σε βραχονησίδα «θα την ισοπεδώσουμε». Εδώ δεν ανέχονται να τους τη λένε ούτε οι Αμερικάνοι και παρεξηγιούνται συνέχεια πόσο μάλλον να ακούνε τέτοιες φράσεις από Έλληνες.

Ο

γνωστός Μπαχτσελί για τους υπέρμετρους λεωνταρισμού δε θα μπορούσε λοιπόν να εξαιρεθεί και έστω με καθυστέρηση σε δηλώσεις του απείλησε ότι η Ελλάδα θα πληρώσει βαρύ τίμημα για την τοποθέτηση ότι «αν έρθουν Τούρκοι, θα τους ισοπεδώσουμε».

Οι δηλώσεις του επικεφαλή του Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος MHP της Τουρκίας, έγιναν, σε ομιλία του στη διάρκεια της συνεδρίασης του κόμματος και ήρθαν να συμπληρώσουν τις αντίστοιχες του Τούρκου υπουργού Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, που είχε αναφέρει: «Όλοι πρέπει να απέχουν από προκλήσεις. Σε διαφορετική περίπτωση, πρέπει να γνωρίζουν ότι το τίμημα θα είναι βαρύ. Είμαστε προετοιμασμένοι να λάβουμε όλων των ειδών τα μέτρα».

The post Απειλές και από …Μπαχτσελί για τις δηλώσεις του Α/ΓΕΕΘΑ appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα