Αλλαγή «φρουράς» στο Γραφείο Τύπου του ΓΕΣ

17:29 27/2/2019 - Πηγή: Armynow

Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά έγινε σήμερα η αλλαγή «σκυτάλης» του Εκπροσώπου Τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Αλλαγή φρουράς σήμερα στην πολύ σημαντική θέση του εκπροσώπου Τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού αλλά και μια καλή ευκαιρία του Α/ΓΕΣ Γεώργιου Καμπά να γνωριστεί και συνομιλήσει με τους στρατιωτικούς συντάκτες για πολλά και διάφορα και να εμφανίσει τα πρώτα δείγματα για το πώς θα κινηθεί.

Στην εκδήλωση παράδοσης – παραλαβής ο Συνταγματάρχης (ΤΘ)

Μιχάλης Ψαρομιχαλάκης παρέδωσε τα καθήκοντά του σε κλίμα συγκίνησης στον παλιό συμμαθητή του από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων Συνταγματάρχη (ΑΣ) Γιάννη Χειμαριό, ο οποίος αναλαμβάνει το κρίσιμο και ευαίσθητο τομέα της ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

Το ενδιαφέρον όπως ήταν αναμενόμενο στράφηκε στα όσα είπε ο Α/ΓΕΣ ο οποίος δήλωσε με νόημα ότι «ως Στρατός δεν έχουμε να κρύψουμε το παραμικρό από την κοινωνία. Η καλύτερη τακτική είναι να λες την καθαρή αλήθεια ιδίως όταν δεν έχεις κανένα λόγο να την κρύψεις», για να επισημάνει ότι «ο Στρατός είμαστε σε έναν κρυστάλλινο, διαφανή, πύργο, το εσωτερικό του οποίου είναι – και πρέπει να είναι – ορατό από παντού».

Ο Αρχηγός μιλώντας σε «πηγαδάκι» δημοσιογράφων για τις επικείμενες τακτικές κρίσεις που ξεκινούν σε δύο ημέρες αποκάλυψε ότι αυτό που χρειάζεται είναι να «ξεμπλοκάρει» η επετηρίδα και αναφέρθηκε στο παράδειγμα των κρίσεων των Συνταγματαρχών που θα φτάσουν στην τάξη ’89.

Από την πλευρά του ο απερχόμενος εκπρόσωπος Τύπου Μιχ. Ψαρομιχαλάκης έκανε έναν απολογισμό του έργου του στο Γραφείο Τύπου, ενώ ευχαρίστησε τόσο τον νυν όσο και τον πρώην Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του.

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε και στους δύο καλή συνέχεια και στους δύο από τις νέες θέσεις που αναλαμβάνουν.

The post Αλλαγή «φρουράς» στο Γραφείο Τύπου του ΓΕΣ appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα