98 ΑΔΤΕ: Παρουσία ΑΝΥΕΘΑ ανέλαβε τη Διοίκηση ο Υποστράτηγος Χρήστος Πουλιανίτης – ΦΩΤΟ

17:38 15/3/2019 - Πηγή: Armynow

Παρουσία του ΑΝΥΕΘΑ και του Α/ΓΕΣ πραγματοποιήθηκε η τελετή παραλαβής της Διοίκησης της 98 ΑΔΤΕ στη Μυτιλήνη από τον Υποστράτηγο Χρήστο Πουλιανίτη

Η τελετή παραλαβής της Διοίκησης της 98 ΑΔΤΕ «Αρχιπέλαγος» από τον Υποστράτηγο Χρήστο Πουλιανίτη πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, παρουσία Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Παναγιώτη Ρήγα ο οποίος συνοδευότανεαπό τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο

Γεώργιο Καμπά.

Η τελετή έλαβε χώρα στην έδρα της 98 ΑΔΤΕ στη Μυτιλήνη.

Στην συνέχεια ο ΑΝΥΕΘΑ και ο Α/ΓΕΣ επισκέφθηκαν το Επιτηρητικό Φυλάκιο «ΠΡΟΒΟΣΚΙΔΑ» και το 265 Μ/Κ Τάγμα Εθνοφυλακής.

Ρήγας: «Οι ένοπλες δυνάμεις είναι ισχυρές»

Στις παραδόσεις της Λέσβου αλλά και «στον υπέροχο λαό της, που μέσα από το προσφυγικό και μεταναστευτικό θέμα, και όχι μόνο, απέδειξε ανεπιτήδευτα σε όλο τον κόσμο, ότι οι έννοιες της φιλοξενίας και του ανθρωπισμού έχουν πολύ βαθιές, αρχέγονες ρίζες, σ’ αυτόν τον τόπο», αναφέρθηκε ο νέος στρατιωτικός διοικητής Λέσβου υποστράτηγος Χρήστος Πουλιανίτης, αναλαμβάνοντας σήμερα τα καθήκοντα του.

Στο χαιρετισμό του στη Λέσχη Αξιωματικών ο κ. Ρήγας τόνισε πως «οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, με μειωμένους προϋπολογισμούς κατάφεραν με ίδιες δυνάμεις να κρατήσουν την αποτρεπτική δύναμη, να είναι ισχυρή. Οφείλουμε να πούμε, είπε ο κ. Ρήγας, ότι όλη αυτή η προσπάθεια η οποία έγινε δημιούργησε αίσθημα ασφάλειας και στην κυβέρνηση και στον ελληνικό λαό και ταυτόχρονα να είναι ειρηνική, να μη μπορεί κανείς να διανοηθεί να σκεφτεί οτιδήποτε να κάνει με την ακεραιότητα της χώρας μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Αναφερόμενος στους λόγους της επίσκεψης του στη Μυτιλήνη ο κ. Ρήγας τόνισε πως «ο νέος στρατηγός ήταν αυτός που κράτησε τη δύσκολη περίοδο της μεταναστευτικής κρίσης».

«Του οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ κυρίως για την επάρκεια με την οποία αντιμετώπισε το θέμα αυτό από την πλευρά των ενόπλων δυνάμεων», είπε ο κ. Ρήγας σημειώνοντας τη συμβολή των ενόπλων δυνάμεων σε κοινωνικά ζητήματα.

The post 98 ΑΔΤΕ: Παρουσία ΑΝΥΕΘΑ ανέλαβε τη Διοίκηση ο Υποστράτηγος Χρήστος Πουλιανίτης – ΦΩΤΟ appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα