Τα διαζύγια που στοίχησαν μέχρι και δισεκατομμύρια

Πολλές διασημότητες βρέθηκαν στον κυκλώνα ενός δαπανηρού διαζυγίου, με αστρονομικά ποσά που ζαλίζουν και τον πιο μυημένο. Δείτε παρακάτω μερικά από τα πολύκροτα διαζύγια που στοίχησαν μια περιουσία -κι άλλη μία!

Μελ Γκίμπσον και Ρόμπιν Μουρ, 2006 — 425 εκατ. δολάρια

Σχεδόν μισό εκατομμύριο δολάρια στοίχισε το πολύκροτο διαζύγιο του Μελ Γκίμπσον με την πρώην σύζυγό του, Ρόμπιν Μουρ έπειτα από 26 χρόνια έγγαμης ζωής. Ένας χωρισμός που όχι μόνο προκάλεσε θύελλα… κοινωνικής κριτικής αλλά παραμένει και ο πιο πολυδάπανος στην ιστορία του Χόλιγουντ.

Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και Έλενα Ριμπολόβλεφ,

2014 — 604 εκατ. δολάρια

Η Έλενα Ριμπορόβλεφ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Ρώσο επιχειρηματία Ντμίτρι Ριμπορόβλεφ ως κύρια αιτία την «απιστία κατά συρροή». Το δικαστήριο επιδίκασες αρχικά στην Έλενα το τεράστιο ποσό των 4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2014, αλλά έπειτα από έφεση, η ίδια έβαλε στην τσέπη «μόνο» 604 εκατομμύρια δολάρια.

Μπέρνι Έκλεστοουν και Σλαβίκα Ράντιτς, 2009 — 1.2 δισ. δολάρια

Το μεγάλο αφεντικό της Formula 1, και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Βρετανίας, πήρε χωριστούς δρόμους από την πρώην σύζυγό του το μοντέλο από την Κροατία Σλαβίκα Ράντιτς το 2009. Ο 87χρονος σήμερα μεγαλοεπιχειρηματίας, εκτός από τη συμβία του αποχωρίστηκε και 1,2 δισ. δολάρια.

Ρούπερτ Μέρντοχ και Άννα Τορβ, 1999— 1.7 δισ. δολάρια

Το μεγιστάνας του Τύπου και η δημοσιογράφος πρώην σύζυγός του ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας πριν από 31 χρόνια και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά.

Αλλά το ζευγάρι είχε διαφορετικά σχέδια και συμφώνησαν σε ένα «φιλικό χωρισμό» το 1998. Οι λεπτομέρειες του διαζυγίου τους δεν έγιναν γνωστές, αλλά η Τορβ φημολογείται ότι έλαβε 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

The post Τα διαζύγια που στοίχησαν μέχρι και δισεκατομμύρια appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα