ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Συνάντηση με Μπουτάρη με φόντο τα σενάρια για δημαρχία

Στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών συναντήσεων γνωριμίας με τους θεσμικούς παράγοντες της πόλης, αντιπροσωπεία της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκε με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Αυτό αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του κυβερνητικού κόμματος. Ωστόσο η συνάντηση έγινε στο φόντο των

σεναρίων που θέλουν το Μέγαρο Μαξίμου να βλέπει ως πιθανό υποψήφιο για το δήμο Θεσσαλονίκης τον κ. Μπουτάρη, ειδικά μετά την υποβοηθητική στάση που έχει κρατήσει με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης.

Η δραστηριότητα που επιδεικνύει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, έχει φέρει, τουλάχιστον ένα τμήμα του κόμματος, πιο κοντά στον Γιάννη Μπουτάρη.

Στην συνάντηση σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, πήραν μέρος ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης, το μέλος της γραμματείας της Ν.Ε., Αντώνης Χατηδιαμαντής, ο τέως συντονιστής και μέλος της Ν.Ε., Δημήτρης Δημητριάδης και η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘Θεσσαλονίκη-Ανοιχτή Πόλη’, Ρία Καλφακάκου.

Εκ μέρους του δήμους Θεσσαλονίκης, εκτός από το δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, πήρε μέρος ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και περιβάλλοντος, Θανάσης Παππάς.

Στη συζήτηση κυριάρχησε η αναθεώρηση του νέου Γ.Π.Σ. (Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου). Τέθηκαν όμως κι άλλα σημαντικά θέματα τα οποία απασχολούν την πόλη αλλά και ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα, όπως οι αστικές συγκοινωνίες, οι ελεύθεροι χώροι, το παραλιακό μέτωπο, το σύστημα στάθμευσης κλπ.)

The post ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Συνάντηση με Μπουτάρη με φόντο τα σενάρια για δημαρχία appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα