Συνεχίζονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δ. Μοσχάτου-Ταύρου

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στα πλαίσια του Καρναβαλιού 2018, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου με τα καθιερωμένα πλέον αποκριάτικα πάρτι μεταμφιεσμένων για τα παιδιά των παιδικών σταθμών, των νηπιαγωγείων και των Δημοτικών σχολείων του Δήμου μας και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου με το παιδικό Σαφάρι Ταύρου και την μουσικοχορευτική παράσταση «ένα νοσταλγικό σεργιάνι στο Φαληρικό Όρμο».

Οι μικροί μαθητές θα μεταμφιεστούν και θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους σε θεματικές εκδηλώσεις με

παιχνίδια, μουσική, χορό και εκπλήξεις. Οι παιδικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Athensheart στον Ταύρο (Πειραιώς 180), το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου από τις 12.00 έως τις 14.00 για τους μαθητές των παιδικών σταθμών, των νηπιαγωγείων, της Α΄ και Β΄ τάξης των δημοτικών σχολείων του Μοσχάτου και του Ταύρου. Την ίδια ημέρα, από τις 18.00 έως τις 20.00 θα διασκεδάσουν οι μαθητές από την Γ΄ έως και τη Στ΄τάξη των δημοτικών μας Σχολείων του Μοσχάτου και του Ταύρου. Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου ξεκινάει και το παιδικό Σαφάρι του Ταύρου, στις 11.00 π.μ., στην πλατεία Αγ. Γεωργίου. Οι ομάδες των παιδιών 5 έως 12 ετών που θα λάβουν μέρος στο Σαφάρι στον Ταύρο θα κληθούν να λύσουν γρίφους, να δημιουργήσουν εικόνες, να πάρουν μέρος σε παιχνίδια προκειμένου να βρουν τα στοιχεία του χάρτη που θα τους οδηγήσουν στο θησαυρό!

Το ίδιο απόγευμα, στις 19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θ. Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού), παρουσιάζεται η μουσικοχορευτική παράσταση «ένα νοσταλγικό σεργιάνι στο Φαληρικό Όρμο» από το Διεθνή Συμβούλιο Χορού-Τμήμα Πειραιά. Από την αρχαιότητα μέχρι τα μπεν-μιξτ, τα αριστοκρατικά ξενοδοχεία όπως το ΑΚΤΑΙΟΝ, το θέατρο του Φαλήρου, την ξακουστή ΤΑΡΑΝΤΕΛΑ, το Σμυρνομαχαλά, τους Κουλουριώτες Καϊκτσήδες, τον καπετάν Αντρέα Ζέπο, τον Αντώνη Βαρκάρη Σερέτη, τον Αττίκ, τους φημισμένους λαϊκούς τραγουδιστές που μεσουράνησαν στα παραλιακά μαγαζιά, όλοι βρίσκουν τη θέση τους σε μία παράσταση με τραγούδια και χορό, για να θυμηθούν οι μεγαλύτεροι και να μάθουν οι νεότεροι!

Πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr. Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 στις 19.00 με τη νυχτερινή παρέλαση στον Ταύρο (από την πλατεία Αγίας Σοφίας έως το Εμπορικό Κέντρο Athensheart) και με τη συναυλία στο Athensheart με τους 48 Ores, τον Άγγελο Δάνο και DJ set Vassilis Loukas, αλλά και με τη μεγάλη παρέλαση μεταμφιεσμένων της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2018, στις 14.00 το μεσημέρι στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο και τη συναυλία με τον Κώστα Δόξα!

The post Συνεχίζονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δ. Μοσχάτου-Ταύρου appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα