Συμβασιούχοι ΟΤΑ Ν.Χανίων: Κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα -Παραμένουν στην εργασία τους

Μέχρι τις αρχές του Οκτωβρίου θα παραμείνουν στις εργασίες του οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στους δήμους Χανίων, Πλατανιά, Αποκορώνου και Σφακίων, μετά την από απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χανίων, για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν.Χανίων και για τα οποία υπήρχε ανάλογη απόφαση στις αρχές του Ιουνίου. Σημειώνεται πως ανάλογη

απόφαση υπάρχει και για τους συμβασιούχους εργαζομένους στους δήμους Κανδάνου – Σελίνου και Κισσάμου.

«Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και τη συμπαράστασή μας στους συμβασιούχους συναδέλφους, μέχρι την οριστική δικαίωση τους, δηλαδή την επιστροφή τους στην εργασία και τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου. Κι όχι μόνον αυτό: θα αγωνιστούμε και για άλλες μόνιμες προσλήψεις στους δήμους, καθώς και με την επιστροφή όλων των συναδέλφων συμβασιούχων, που βεβαιωμένα καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, δε φτάνει το προσωπικό για να καλυφθούν τα κενά στις υπηρεσίες των δήμων. Και επαναλαμβάνω: μόνιμες προσλήψεις, κι όχι προσλήψεις με ελαστικές σχέσεις εργασίας, που προωθεί η κυβέρνηση μέσω της κοινωφελούς εργασίας ή άλλων προγραμμάτων δουλείας», σημειώνει μιλώντας στο ergasianet.gr η πρόεδρος του Συλλόγου ΟΤΑ νομού Χανίων Αθηνά Γιαννουλάκη.

«Συμφέρον των δημοτών και των εργαζομένων είναι να παραμείνουν όλες οι υπηρεσίες των δήμων υπό δημόσιο έλεγχο, διότι τυχόν ιδιωτικοποίησή τους σημαίνει άμεσα ελαστικές σχέσεις εργασίας για τους εργαζομένους και φουσκωμένα δημοτικά τέλη για τους δημότες», συμπλήρωσε.

The post Συμβασιούχοι ΟΤΑ Ν.Χανίων: Κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα -Παραμένουν στην εργασία τους appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα