Π.Ν.Αιγαίου -Αντιπεριφερειάρχης κατά Χατζημάρκου: «Έσπειρες ανέμους και θα μαζεύεις θύελλες»

«Ο πανικός του κ. Γ. Χατζημάρκου τον εκθέτει κάθε μέρα περισσότερο. Ο φωτογραφικός διαγωνισμός 4,5 εκ. € για τις λάμπες led που τον «καίει» πλέον καθημερινά, τον οδηγεί στα πολιτικά τάρταρα και σε πολλαπλά ραντεβού με τη Δικαιοσύνη!!!». Αυτό αναφέρει σε υψηλότατους τόνους ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσων Χαράλαμπος Κόκκινος κατά του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου «ανεβάζοντας» την ένταση που έχει προκύψει μεταξύ του ιδίου και της περιφερειαρχής με αφορμή τον ακυρωθέντα διαγωνισμό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

για την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED, ο οποίος έχει καταγγελθεί ως «φωτογραφικό». Για την συγκεκριμένη υπόθεση, όπως σας έχει ενημερώσει προσφάτως η aftodioisiki.gr, ο αντιπεριφερειάρχης έχει καταθέσει μήνυση στον εισαγγελέα διαφθοράς, ζητώντας να χυθεί άπλετο φως.

Σήμερα, Σάββατο 31 Μαρτίου, ο κ. Κόκκινος στην ανακοίνωση επιτίθεται με σφοδρότητα στον κ. Χατζημάρκο, αφορμή προηγούμενη ανακοίνωση του δεύτερου. Χαρακτηριστικοί της έντασης είναι η τελευταίες δύο παράγραφοι της ανακοίνωσης του κ. Κόκκινου:

«Κατάλαβες καλά ότι η περίοδος ανοχής τελείωσε και δεν εκβιάζομαι, ούτε φοβάμαι. Άλλωστε δεν ταυτίστηκα ποτέ, ούτε φυσικά τώρα με φαινόμενα παρακμής, παρατυπιών και παρανομίας.

Η κοινωνία θα μάθει, η αλήθεια θα λάμψει. Οι κινήσεις αποπροσανατολισμού δεν πιάνουν και είναι βέβαιο ότι «έσπειρες ανέμους και θα μαζεύεις θύελλες».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου:

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 28.3.2018 το απόγευμα ο πανικοβλημένος κ. Γ. Χατζημάρκος, με απειλεί -μεταξύ άλλων- ότι με μηνύσει…, γιατί -ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ!!!-:

α) Μάλλον τον ενόχλησε ότι ζήτησα (και δεν μου παρέδωσε ΠΟΤΕ) τα έγγραφα που αφορούσαν την εξωτερική και εσωτερική αλληλογραφία του περιβόητου ακυρωθέντα από την Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών ως φωτογραφικού διαγωνισμού για τους λαμπτήρες led προϋπολογισμού 4,5 εκ. €.

β) Φαίνεται τον ενόχλησε η μηνυτήρια αναφορά μου στην Εισαγγελέα Εφετών, υπεύθυνη για θέματα διαφθοράς στις 19.3.2018, όπου ζητούσα να χυθεί άπλετο φως στο διαγωνισμό των 4,5 εκ. € για λάμπες led στον οποίο προχώρησε ακάθεκτος, παρά τις ενστάσεις και τις έντονες διαμαρτυρίες που είχαν διατυπωθεί για τη νομιμότητά του και τις γνώριζε καλά.

γ) Σίγουρα τον ενόχλησε η επισήμανσή μου ότι δεν αναζητήθηκε υπεύθυνος για το «Βατερλό» του διαγωνισμού που πλήττει το κύρος της Π.Ν.Αι. και γεννά πολλά εύλογα ερωτήματα και πολλές υποψίες.

Επί μία εβδομάδα, ο κ. Γ. Χατζημάρκος μέσω των δελτίων τύπου του Γραφείου Τύπου της Π.Ν.Αι. (ανώνυμων συντακτών που προσέλαβε ο ίδιος για να πληρώνονται από τον ελληνικό λαό…) με ειρωνεύεται, με συκοφαντεί, με λασπολογεί, δεν απαντά σε συγκεκριμένα πολιτικά ερωτήματά μου και αδυνατεί να ανταποκριθεί στον πολιτισμένο δημοκρατικό διάλογο. Αυτός ο άνθρωπος απέφυγε να απαντήσει και στα πανελλαδικά Μ.Μ.Ε., όταν προ ολίγων ημερών διέσυραν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τα αναφερόμενά τους για το διαγωνισμό προϋπολογισμού 4,5 εκ. € για τα led. Εκεί δεν απείλησε για μηνύσεις… ούτε την Α.Ε.Π.Π. που ακύρωσε το διαγωνισμό…

Aντιλαμβάνομαι πλήρως τα αδιέξοδά του και τα μεγάλα πολυεπίπεδα προβλήματα που αντιμετωπίζει… Περίμενα να δείξει στοιχειώδη σοβαρότητα και να είναι πιο πρακτικός και συγκεκριμένος, αφού στα νιάτα του είχε επιλέξει και πρακτικές σπουδές από τις οποίες βέβαια δεν πήρε ποτέ πτυχίο!

Προσπαθεί να αποπροσανατολίσει ενόψει του ελέγχου της Δικαιοσύνης για το διαγωνισμό led και να τρομοκρατήσει εμένα και οποιονδήποτε άλλον έχει πολιτική άποψη, είναι υπέρ της διαφάνειας και ασκεί κριτική. Παλιά αποτυχημένη πρακτική που δεν έπιασε και δεν θα πιάσει. Οι αιρετοί της Αυτοδιοίκησης της Ρόδου έζησαν παρόμοιες πρακτικές του που απέτυχαν.

Κύριε Χατζημάρκο, επειδή έχεις επιλεκτική μνήμη, διορθώνω και συμπληρώνω στις προσβλητικές για το πρόσωπό μου ανακοινώσεις, τα εξής:

α) Αρχίζει ο έλεγχος των μετακινήσεων των δικών σου και συγκεκριμένων στελεχών της Περιφερειακής Αρχής της Π.Ν.Αι. Η «καραμέλα» που αναμασάς για τις δικές μου μετακινήσεις, θα σου γίνει «πικραμύγδαλο». Στην απελπισία σου καταφέρεσαι για καθαρές υπηρεσιακές μετακινήσεις χωρίς να υπάρχει καμία δικαστική απόφαση εναντίον μου.

Η κοινωνία αναγνωρίζει το έργο και ξέρει ότι έντιμα κινήθηκα στη ζωή μου και δε φοβάμαι σκευωρίες, τραμπούκους, θρασύδειλους και απατεώνες. Ξέρω να τους αντιμετωπίζω.

β) Στη Δικαιοσύνη με υποχρέωσαν να προσέλθω με σκευωρίες αυτοί που δεν τα έβγαζαν μαζί μου πέρα πολιτικά και ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!

Για εσένα προβλέπω ότι με την τακτική σου θα είσαι αρκετές φορές και για αρκετά χρόνια ενώπιον της Δικαιοσύνης (ήδη εκκρεμούν αρκετά εναντίον σου) και το πιο πιθανό ότι θα είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις ο ίδιος τους συνηγόρους σου και όχι η Π.Ν.Αι….

γ) Τέλος, δε θα μείνω άπρακτος σε οποιαδήποτε διωκτική ενέργεια ξανατολμήσεις εναντίον μου, εσύ και οποιοσδήποτε έμμισθος συνεργάτης σου. Εύκολα μπορώ να κάνω μήνυση εναντίον σου, όχι μία αλλά πολλές και οι συνέπειες θα είναι αρνητικές για σένα.

Κατάλαβες καλά ότι η περίοδος ανοχής τελείωσε και δεν εκβιάζομαι, ούτε φοβάμαι. Άλλωστε δεν ταυτίστηκα ποτέ, ούτε φυσικά τώρα με φαινόμενα παρακμής, παρατυπιών και παρανομίας.

Η κοινωνία θα μάθει, η αλήθεια θα λάμψει. Οι κινήσεις αποπροσανατολισμού δεν πιάνουν και είναι βέβαιο ότι «έσπειρες ανέμους και θα μαζεύεις θύελλες».

The post Π.Ν.Αιγαίου -Αντιπεριφερειάρχης κατά Χατζημάρκου: «Έσπειρες ανέμους και θα μαζεύεις θύελλες» appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα