Πατούλης για δήμο Αθηναίων: Ανακοινώνει & επίσημα υποψηφιότητα -Οι «γαλάζιοι» αντίπαλοι

Ακόμη λίγο νερό στο μύλο της υποψηφιότητάς του για το δήμο Αθηναίων, την οποία είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, έριξε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Όπως είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7«αγαπάμε το Μαρούσι και ό,τι και αν γίνει στο μέλλον θα είμαστε κοντά στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε». Μάλιστα, αναφερόμενος στο «χρίσμα» που του έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης

πριν μερικές ημέρες έριξε το «καρφί» του στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι δυνατόν να γνωρίζει ο αντιπρόεδρος και όχι ο πρόεδρος». Να σημειωθεί ότι ο κ. Πατούλης κόβει την πίττα του την Δευτέρα στις 5.30 το απόγευμα, οπότε και αναμένεται πιθανότατα να επισημοποιήσει την υποψηφιότητά του.

Πάντως η προσπάθεια που κάνει ο κ. Πατούλης μόνο εύκολη δεν θα είναι, ιδιαίτερα αν τελικώς είναι υποψήφιος ο Κώστας Μπακογιάννης, κάτι που από συγκλίνουσες πληροφορίες μοιάζει πολύ πιθανό. Παράλληλα από το «γαλάζιο» στρατόπεδο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι Άρης Σπηλιωτόπουλος, Χρήστος Τεντόμας και παλαιότερα ο Ηλίας Ψινάκης, ενώ ακούγεται και το όνομα του Γιώργου Βουλγαράκη.

The post Πατούλης για δήμο Αθηναίων: Ανακοινώνει & επίσημα υποψηφιότητα -Οι «γαλάζιοι» αντίπαλοι appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα