Παπαδοπούλου -ΑΝΕΛ: Τις απολύσεις τις βάφτισε «μετακινήσεις» ο Μητσοτάκης

Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, κάνοντας λόγο για μία «χιλιοπαιγμένη κασέτα μείωσης του δημοσίου και μειώσεις φόρων η οποία δεν άντεξε για πολύ».

«Όσο κι αν ο κ. Μητσοτάκης προσπάθησε πολύ να κρυφτεί στα κρίσιμα ερωτήματα που του τέθηκαν, όπως για τις απολύσεις στο δημόσιο και το ζήτημα των Σκοπίων,

δεν τα κατάφερε», σημείωσε η κ. Παπαδοπούλου, προσθέτοντας ότι «τις απολύσεις που θέλει να κάνει, τις βάφτισε …μετακινήσεις υπαλλήλων! Είναι αμφίβολο αν τον πίστεψε κανείς».

Παράλληλα, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, αναφέρθηκε και σε δηλώσεις του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το Σκοπιανό.

«Είναι θλιβερό επίσης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δηλώνει δημόσια ότι είναι ανέφικτο η ονομασία του γειτονικού κράτους να μην περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία»! Ως εκ τούτου, εύλογα προκύπτει το ερώτημα, τι ακριβώς θα διαπραγματευόταν ο κ. Μητσοτάκης στην υποθετική περίπτωση που καλούνταν να διαχειριστεί αυτό το θέμα; Και εξίσου εύλογα αναρωτιούνται οι Έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτως ιδεολογικού φάσματος, εάν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προεξοφλεί δημόσια το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων για ένα λεπτό εθνικό θέμα, τότε ποιος είναι ο λόγος να γίνεται διαπραγμάτευση;», υπογράμμισε.

Διαβάστε ακόμη στην aftodioikisi.gr : Μητσοτάκης: Μικρότερο δημόσιο & εκχωρήσεις υπηρεσιών σε ιδιώτες -Τι είπε για συμβασιούχους

The post Παπαδοπούλου -ΑΝΕΛ: Τις απολύσεις τις βάφτισε «μετακινήσεις» ο Μητσοτάκης appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα