Κρήτη: Ρατσιστικά και ξενοφοβικά σχόλια δημοτικής συμβούλου της ΝΔ

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει αναρτήσεις δημοτικής συμβούλου, στελέχους της ΝΔ η οποία λίγες ώρες μετά το ναυάγιο στο Αγαθονήσι επέλεξε να ψέξει την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής στο Ηράκλειο Μαρία Καναβάκη, γιατί φωτογραφήθηκε με γυναίκες πρόσφυγες.
Η κα Αθηνά Σπανάκη που έχει οριστεί και Υπεύθυνη Περιφέρειας Κρήτης της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ με αρμοδιότητα «Γυναίκες στην Αυτοδιοίκηση» διαχωρίζει τους ανθρώπους σε Έλληνες και μετανάστες

την ώρα που ο Δήμος Ηρακλείου με ένα πρόγραμμα που έχει την αποδοχή των πολιτών της Κρήτης.

Η κα Σπανάκη με την ανάρτησή της θεωρείται ότι καλλιεργεί ένα κλίμα διχασμού. Μάλιστα, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν όταν η δήλωση της έγινε θέμα κατ΄αρχην στα τοπικά ΜΜΕ έκανε και δεύτερη ανάερητηση.

Αναλυτικά η κ. Σπανάκη αναφέρει:

«Αυτή είναι η αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής που ξαναποζάρει περήφανη στο φακό με την παρέα της… Ένας από τους λόγους που κατηγορήθηκα ήταν ότι είχα το θάρρος να μιλήσω για το μεταναστευτικό… Ελάτε λοιπόν μια μέρα από το ιατρείο της Ιτανου να δείτε ΅Ελληνίδες μανάδες να με παρακαλάνε να σκουπίσουν να σφουγγαρισουν να κάνουν οτιδήποτε για να εξασφαλίσουν ένα ποτήρι γάλα στα παιδιά τους… Δυστυχώς δεν προλαβαίνουν να ποζάρουν για φωτογραφία αλλά και ο φακός λυγίζει στην απελπισία τους…. Τα δώσατε όλα πίσω στις ΜΚΟ για να έχετε το χρόνο φωτογράφησης με την παρέα σας…Δυστυχώς με τις φωτογραφίες ούτε τα προσφυγάκια θα σωθούν από τη θάλασσα και την πείνα ούτε τα Ελληνακια απο τα μαζεμένα χτυπήματα της πονεμένης μας Ελλάδας που με λεβεντιά έβαλε στην αγκαλιά της όλου του κόσμου τα παιδιά… Μια φωτογραφία της Ελλάδας ανεβάστε και αν έχετε τα κότσια γι αυτήν αγωνιστείτε και όχι για το φόντο της καρέκλας…. και για να μην προλάβουν κάποιοι φίλοι σας να πουν ξανά ότι θέλω ψήφους σας λέω ότι καθόλου δεν με απασχολούν ούτε οι ψήφοι ούτε οι καρέκλες…»

The post Κρήτη: Ρατσιστικά και ξενοφοβικά σχόλια δημοτικής συμβούλου της ΝΔ appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα