Καρατζαφέρης -Βελόπουλος επικροτούν την επίθεση στον Μπουτάρη… μαζί με τη Μιχαλολιάκου

Σε αναρτήσεις μίσους προχώρησαν Γιώργος Καρατζαφέρης και Κυριάκος Βελόπουλος μέσω twitter. Τη στιγμή που ομόθυμα ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, εκείνοι τάσσονται υπέρ των δραστών και επικροτούν τους τραμπουκισμούς που δέχθηκε ο δήμαρχος.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος

Καρατζαφέρης και ο Κυριάκος Βελόπουλος, μέσω twitter, ούτε λίγο ούτε πολύ σχολίασαν για την επίθεση «καλά να πάθει ο Μπουτάρης»… Και μάλιστα… αποφάνθηκαν ότι την επίθεση την έκαναν Πόντιοι.

Όλα αυτά, μετά την… αποθέωση των τραμπούκων από την κόρη του… Φύρερ της νεοναζιστικής οργάνωσης Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία Μιχαλολιάκου, η οποία είχε προχωρήσει σε αντίστοιχες αναρτήσεις στο twitter.

Οι προκλήσεις του Μπουταρη δεν έμειναν αναπάντητες. Οργή λαού στον απίθανο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.Οι Πόντιοι αντέδρασαν.Ας πρόσεχε… #Μπουτάρης #Θεσσαλονίκη #Ελλαδα #Πόντιοι

— Γεωργιος Καρατζαφερης (@Gkaratzaferhs) May 19, 2018

Ετσι κάνουν οι …ΠΟΝΤΙΟΙ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …ΜΠΟΥΤΑΡΗ !ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ!!!! ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ @ellinikilisi https://t.co/5oghkrsWAn

— Κυριάκος Βελόπουλος Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ (@velopky) May 19, 2018

The post Καρατζαφέρης -Βελόπουλος επικροτούν την επίθεση στον Μπουτάρη… μαζί με τη Μιχαλολιάκου appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα