Καμμένος: Αρνητικός στη συμφωνία, θετικός στην κυβέρνηση -Προστατεύετε την φούντα! (βίντεο)

Αρνητικοί στη συμφωνία για την πΓΔΜ αλλά θετικοί στη στήριξη της κυβέρνησης θα είναι η ΑΝΕΛ, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας επί της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, ο πρόεδρος του κόμματος και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. «Σήμερα δεν ψηφίζουμε την συμφωνία», διευκρίνισε ο κ. Καμμένος. Και πρόσθεσε: «Οι ΑΝΕΛ θα είναι αρνητικοί στη συμφωνία.

Είμαστε και θα είμαστε μαζί με αυτούς που βρίσκονται στα συλλαλητήρια γιατί ανησυχούν».

Προέβλεψε, δε, ότι για τη συγκεκριμένη συμφωνία με τον όρο Μακεδονία θα έλεγε «ένα μεγάλο ναι» και η ΝΔ που άλλωστε το έχει πει πριν το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «θα φύγει από την κυβέρνηση μόνο όταν βγάλουμε την χώρα από τα βάραθρα που τη ρίξατε».

Παράλληλα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι «υποκατέστησε τη ΝΔ ο εφιάλτης. Αυτός που έφερε τα ακραία στοιχεία του ΛΑΟΣ στη ΝΔ». Ενώ επέκρινε και τους βουλευτές της ΝΔ καθώς, όπως είπε, «εσείς που τον χειροκροτούσατε είστε οι ίδιοι που φωνάζατε ‘αλήτη προδότη Σαμαρά’».

Τέλος, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, απαντώντας σε βουλευτές της ΝΔ, είπε χαρακτηριστικά: «Εντολές από τα μπουζούκια για ρίξω τη χούντα δεν παίρνω. Εσείς παίρνετε και τον έχετε κουμπάρο. Για να προστατεύσετε την φούντα όχι για να ρίξετε την χούντα!… Ποτέ δεν είχε ο Τσίπρας κουμπάρο που κατηγορήθηκε για λαθρεμπόριο πετρελαίου με τον Γκλιγκόροφ», κατέληξε.

The post Καμμένος: Αρνητικός στη συμφωνία, θετικός στην κυβέρνηση -Προστατεύετε την φούντα! (βίντεο) appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα