Γεροβασίλη: Δυσκολίες για 8.845 μόνιμες προσλήψεις –«Καμπανάκι» σε δήμους για κινητικότητα

Σε δυσκολίες που συνάντησε, προφανώς με τους θεσμούς, στο θέμα των 8.845 μόνιμων προσλήψεων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων αναφερθηκε κατά την ομιλία της στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ στα Γιάννενα η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη. «Οι προσλήψεις αυτών των ανθρώπων στην καθαριότητ έγιναν με δυσκολία μεγάλη αλλά αποτυπώνουν τη στόχευσή μας. Πώς θέλουμε τις εργασιακές σχέσεις», είπε χαρακτηριστικά η κ. Γεροβασίλη. Υπενθυμμίζεται ότι, όπως είχε αποκαλύψει η

aftodioikisi.gr, αρχικά οι Θεσμοί δεν είχαν δώσει την συγκατάθεσή τους για την εξαίρεση των συγκεκριμένων προσλήψεων από τον κανόνα 1 προς 4, κάτι που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο.

Παράλληλα η κ. Γεροβασίλη κάλεσε τους δημάρχους να καταθέσουν άμεσα τα νέα ψηφιακά τους οργανογράμματα, διαφορετικά, όπως είπε, «η Αυτοδιοίκηση θα μείνει πίσω στην κινητικότητα… Ξεκινλησαμε με υπουργεία, φορείς, ελπίζω να ακολουθήσει σύντομα η Αυτοδιοίκηση», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφορικά με τις προσλήψεις η κ. Γεροβασίλη επισήμανε ότι «δεν μπορεί να κατηγορείται το ΥΠΔΑ Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή για υποστελέχωση του Δημοσίου και Τρίτη, Πέμπτη Σάββατο για διόγκωση του κράτους».

The post Γεροβασίλη: Δυσκολίες για 8.845 μόνιμες προσλήψεις –«Καμπανάκι» σε δήμους για κινητικότητα appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα