Δήμαρχος Μοσχάτου: Κόσμημα το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, σχετικά με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» δήλωσε τα εξής:
«Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου αποτελεί για εμάς κόσμημα για τη λειτουργία της Δημοτικής μας Αρχής και κορωνίδα της κοινωνικής μας πολιτικής και της συμπαράστασης μας στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Η απάντηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών, Β. Γρούμπα για τη λειτουργία του προγράμματος σε σχόλιο τοπικού site, δεν απηχεί μόνο τις προσωπικές

του απόψεις, αλλά τις απόψεις της Δημοτικής Αρχής στο σύνολό της. Προσυπογράφω τα λεγόμενά του γιατί αυτή η δράση αφορά όλη τη θητεία μας από το 2011 μέχρι και σήμερα.
Είμαστε υπερήφανοι για το ότι πετύχαμε, εν μέσω οικονομικής κρίσης και απαγόρευσης προσλήψεων, να μονιμοποιήσουμε 6 εργαζόμενους του Βοήθεια στο Σπίτι, όπως επίσης και 5 καθηγητές του Δημοτικού μας Ωδείου. Αυτό το έργο μας είναι γνωστό στους πολίτες και κανείς δεν μπορεί να το απαξιώσει με οποιοδήποτε τρόπο.
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι από το 2011 μέχρι σήμερα λειτούργησαν και λειτουργούν με διαφάνεια, σεβασμό και αλληλεγγύη. Δεν αξιοποιήσαμε και δεν αξιοποιούμε, για επικοινωνιακή προβολή, τα προβλήματα των συνδημοτών μας, γιατί πάνω από όλα είμαστε σοβαροί, υπεύθυνοι και αξιόπιστοι, έχοντας αισθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας».

The post Δήμαρχος Μοσχάτου: Κόσμημα το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα