Δικαστής επιτίθεται σε άρρωστη κατηγορούμενη – Πέθανε λίγες μέρες μετά (βίντεο)

Φραστική επίθεση σε άρρωστη γυναίκα εξαπέλυσε δικαστής στη Φλόριντα των ΗΠΑ με αποτέλεσμα η συμπεριφορά αυτή να προκαλέσει ποικίλα αρνητικά σχόλια.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες, με την δικαστή να επιτίθεται φραστικά στην 59χρονη κρατούμενη, καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, η οποία προσπαθούσε να της εξηγήσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Σύμφωνα με το CBS Miami, η οικογένειά της ανέφερε ότι έπασχε

από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έπρεπε να πάρει τα φάρμακά της.

Στο βίντεο από την δικαστική αίθουσα, η δικαστής λέει στην 59χρονη: «Δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για την θεραπεία σας για το αναπνευστικό» ενώ την διέκοψε επανειλημμένως, λέγοντάς την να ακούει. «Κυρία, ούτε να λέτε ‘ναι’. Απλά ακούστε».

Η 59χρονη, που ήταν κατηγορούμενη για οικογενειακή βία, αφέθηκε ελεύθερη χωρίς εγγύηση. Το Sun Sentinel ανέφερε ότι η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στον ύπνο της λίγες μέρες μετά.

Ανώτερος δικαστής δήλωσε λίγα 24ωρα αργότερα ότι η δικαστής δεν πρόκειται να επιστρέψει στο έδρανο. Επρόκειτο να συνταξιοδοτηθεί το καλοκαίρι και είχε καταθέσει τα σχετικά έγγραφα λίγες εβδομάδες πριν το το περιστατικό.

The post Δικαστής επιτίθεται σε άρρωστη κατηγορούμενη – Πέθανε λίγες μέρες μετά (βίντεο) appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα