Δέκα χρόνια aftodioikisi.gr: Δίνουμε λόγο ΜΟΝΟ στους αναγνώστες μας

Πέρασαν κιόλας δέκα χρόνια από τις 14 Απριλίου 2008 που μια ομάδα δημοσιογράφων, μια παρέα φίλων καλύτερα, που αγαπούσε και συνεχίζει να αγαπά την Αυτοδιοίκηση και την Περιφέρεια, αυτή την ξεχασμένη αλλά δυναμική Ελλάδα, ξεκίνησε την aftodioikisi.gr.

Ξεκίνησε μια ενημερωτική ιστοσελίδα για την Αυτοδιοίκηση, με όραμα να φέρει τις ειδήσεις της Περιφέρειας, των τοπικών κοινωνιών που ζουν και αναπνέουν σε μεγάλο βαθμό μέσα από τους

φορείς της Αυτοδιοίκησης, στο κέντρο. Και το αντίστροφο: Τα όσα συμβαίνουν στο κέντρο και αφορούν την Περιφέρεια, να φτάνουν άμεσα και έγκυρα στους πολίτες που κατοικούν εκεί.

Tότε, δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι δέκα χρόνια μετά, όχι μόνο θα ήμασταν ακόμη ζωντανοί μέσα στη «ζούγκλα» του Διαδικτύου και των επαγγελματιών (μεγαλο)εκδοτών-(μεγαλο)επιχειρηματιών αλλά θα έχουμε μεγαλώσει τόσο ώστε να αντέχουμε.

Να αντέχουμε να είμαστε Ανεξάρτητοι μακριά από κομματικές, συνδικαλιστικές, οικονομικές και άλλες «διαπλεκόμενες» δουλείες.

Να αντέχουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους αδύναμους συμπολίτες μας όταν οι περισσότεροι είτε τους έχουν γυρίσει την πλάτη είτε κάνουν πως είναι μαζί τους για να τους πουλήσουν στην πρώτη στροφή.

Να αντέχουμε να ενημερώνουμε τους δεκάδες χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες μας με πραγματικές ειδήσεις και όχι με fake news, πληρώνοντας το τίμημα.

Το τίμημα, που μεταφράζεται σε συχνές επιθέσεις είτε δημόσιες είτε υπόγειες από πολλές και διαφορετικές πλευρές ακόμη και σε δικαστικές προσπάθειες φίμωσής μας.

Κι όλα αυτά επειδή δεν είμαστε κι ούτε πρόκειται να γίνουμε, όπως πολλοί θα ήθελαν, υποχείριο και φερέφωνο κανενός.

Εμείς, όμως, στην aftodioikisi.gr, αυτή η μικρή παρέα που μεγάλωσε και, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι οι αιρετοί της Αυτοδιοίκησης, έγινε… θεσμός, λόγο δίνουμε μόνο στους αναγνώστες μας.

Λόγο δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε ΜΟΝΟ σε εσάς, στους όλο και περισσότερους, που εμπιστεύεστε σ’ αυτή την, μεγάλη πια, παρέα την καθημερινή σας ενημέρωση.

Ενημέρωση με επίκεντρο την Αυτοδιοίκηση, την Περιφέρεια και τις τοπικές κοινωνίες αλλά και το Δημόσιο, τις Προσλήψεις, τα Εργασιακά και Ασφαλιστικά θέματα και όχι μόνο. Πολιτική, Οικονομία, Κόσμος, Κοινωνία, Παιδεία, Υγεία, Πολιτισμός, Περιβάλλον, Παράπονα στο Δήμαρχο είναι μερικές από τις θεματικές μας ενότητες όχι μόνο για την σφαιρική ενημέρωση των αναγνωστών μας αλλά και για την δική τους παρέμβαση στα κακώς κείμενα των ΟΤΑ, του Δημοσίου των Επιχειρήσεων, όλων των φορέων που αντί να λύνουν δημιουργούν περισσότερα προβλήματα στην, έτσι κι αλλιώς δύσκολη, καθημερινότητα μας.

Δέκα χρόνια μετά μεγαλώνουμε και το… δείχνουμε: Με νέα εμφάνιση, περισσότερο χρηστική για τους αναγνώστες μας. Περισσότερο δυναμική για όλους εσάς που μας δείχνετε καθημερινά την αγάπη σας όχι μόνο διαβάζοντας τα θέματα που δημοσιεύουμε αλλά και με τα χιλιάδες μηνύματα που μας στέλνετε με όλους τους τρόπους.

Δέκα χρόνια μετά, μεγαλώσαμε και δεσμευόμαστε ότι η εμπειρία που αποκτήσαμε όλο αυτό το διάστημα θα αποτελέσει το εφαλτήριο για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Ακόμη πιο μεγάλοι και πιο δυνατοί.

Πιο μεγάλοι και δυνατοί για να κάνουμε τη δική μας, τη δική σας φωνή, τη φωνή των δεκάδων χιλιάδων αναγνωστών μας να ακούγεται ακόμη πιο μακριά, ακόμη πιο έντονα, παντού. Στο κέντρο και την Περιφέρεια, στην Ελλάδα και το εξωτερικό (σ.σ. γιατί οι Έλληνες της ομογένειας είναι ένα σημαντικό κομμάτι των αναγνωστών μας), στα κέντρα εξουσίας αλλά και εκεί που χτυπά η καρδιά της κοινωνίας: Στους μαθητές και τους φοιτητές, στους νέους και τους παλιότερους επιχειρηματίες, σε όλους όσους ασχολούνται με τα κοινά από ανιδιοτέλεια, σε όλους όσους έχουν ένα όραμα για την (τοπική) κοινωνία τους, στους άνεργους που ψάχνουν απεγνωσμένα για δουλειά, στους συμβασιούχους που ζητούν μια σταθερή δουλειά, στους εργαζόμενους που φοβούνται ότι αύριο δεν θα έχουν δουλειά, στους συνταξιούχους που διαμαρτύρονται, δικαίως, γιατί δεν μπορούν να ζήσουν με τα ψίχουλα που τους δίνουν.

Όλων αυτών η φωνή είναι η δική μας φωνή, είναι η φωνή της aftodioikisi.gr. Η φωνή όλων εμάς των ανθρώπων, της μεγάλης παρέας, της aftodioikisi.gr που σβήνοντας τα δέκα κεράκια της, δίνουμε μόνο μια υπόσχεση: Να είμαστε εδώ ζωντανοί και στα… εκατοστά γενέθλιά μας, ακόμη καλύτεροι κι ακόμη πιο μεγάλοι και δυνατοί.

Χρίστος Βούζας

The post Δέκα χρόνια aftodioikisi.gr: Δίνουμε λόγο ΜΟΝΟ στους αναγνώστες μας appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα