Δ. Ευρώτα: Άνοιξε την αυλαία του το πολιτιστικό καλοκαίρι 2018

Με πολύ κέφι και ζωντάνια και με μεγάλη προσέλευση πολιτών, παρά την αντιξοότητα των καιρικών φαινομένων, την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 στο Επιδαύριο θέατρο Βλαχιώτη, άνοιξε την αυλαία του το πολιτιστικό καλοκαίρι 2018 της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Ευρώτα «Ευρώτειος Πολιτεία».

Συμπολίτες

όλων των ηλικιών παρευρέθησαν στο θέατρο για να απολαύσουν μια μοναδική μουσική συνάντηση δύο μεγάλων τραγουδοποιών κι ερμηνευτών, τον Παντελή Θαλασσινό και τον Βασίλη Σκουλά.

Μια ξεχωριστή σύμπραξη που, μέσα από τις φωνές και τα τραγούδια τους, χαράσσουν τις εικόνες, τις μνήμες, τα συναισθήματα μας εδώ και πολλά χρόνια…

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την χαρά να απολαύσουν τραγούδια με τόσο έντονα αρώματα Ελλάδας, εκεί που η Κρήτη συναντά το Αιγαίο και τα Επτάνησα, εκεί που οι Κυκλάδες σμίγουν με τη Μακεδονία και την Ήπειρο, εκεί που η Ρούμελη βρίσκει τη Σμύρνη… Ο Βασίλης και ο Παντελής με την εμβληματική καλλιτεχνική τους ιδιοσυγκρασία, ο Θαλασσινός και ο Σκουλάς με τη συνέπεια και τη σταθερότητα, που διακρίνει τη διαρκή ενεργή τους παρουσία στο χώρο της ελληνικής μουσικής, ταξίδεψαν το κοινό στα πέλαγα των πιο γνωστών τους τραγουδιών, επιφύλαξαν πολλές εκπλήξεις μέσα από την κοινή σκηνική τους παρουσία, αφήνοντας έτσι πολλά «γλυκά» σημάδια της σύμπραξής τους, στις καρδιές και τις σκέψεις όλων …

Η συναυλία απέσπασε τα θετικότερα σχόλια από τους παρευρισκομένους, παρόλο που ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος τους, οι οποίοι τραγούδησαν μαζί με τους καλλιτέχνες, χόρεψαν και διασκέδασαν σαν μια όμορφη και ζεστή παρέα.

Την έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων παρουσίασε η πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Δ.Ε., κ. Χρήστου – Μιχαλούτσου Νικολέτα η οποία καλωσόρισε το κοινό και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση του φετινού πολιτιστικού προγράμματος. Συγκεκριμένα τόνισε η κ. Χρήστου – Μιχαλούτσου: «Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης «Ευρώτειος Πολιτεία», τον Δήμαρχο Δήμου Ευρώτα, κ. Βέρδο Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων που με την δυναμική συμμετοχή τους μας εξασφάλισαν ένα ποιοτικό και πλούσιο αποτέλεσμα.

Θερμές ευχαριστίες στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας και στην κ. Τζανετεά καθώς επίσης και στους χορηγούς μας, που με την συμμετοχή, τη στήριξη και την ευγενική προσφορά τους συνέβαλαν καθοριστικά στην διοργάνωση του φετινού πολιτιστικού μας προγράμματος.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην προετοιμασία του φετινού πολιτιστικού προγράμματος αλλά και όσους θα εργαστούν για την πραγματοποίηση κάθε εκδήλωσης ξεχωριστά.
Τέλος, ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που βρίσκεστε σήμερα εδώ και σας εύχομαι ένα καλό και δημιουργικό καλοκαίρι, ένα όμορφο καλοκαίρι στον Ευρώτα

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος του Δήμου Ευρώτα, κ. Βέρδος Δήμος, ο οποίος καλωσόρισε με την σειρά τους παρευρισκομένους και τους καλλιτέχνες, συνεχάρη την πρόεδρο και το Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Δ.Ε. Συγκεκριμένα, ο κ. Βέρδος, τόνισε: «Σήμερα γίνεται η έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων στον Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Ευρώτα για το καλοκαίρι του 2018. Η Κ.Δ.Ε.Δ.Ε. ανοίγει την αυλαία του θερινού πολιτιστικού της προγράμματος με μια συναυλιακή εμπειρία και μας καλούν όλους κι όλες να τη μοιραστούμε, να τη βιώσουμε και να την τραγουδήσουμε μαζί τους!! Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την σημερινή σας παρουσία καθώς και τους δύο μεγάλους τραγουδοποιούς κι ερμηνευτές, οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόκληση μας, και έτσι έχουμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να τους απολαύσουμε σήμερα όλοι μαζί εδώ στο θέατρο. Θερμά συγχαρητήρια στην πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Δ.Ε.Δ.Ε καθώς και σε όλους όσους συμμετείχαν στον σχεδιασμό, την οργάνωση και την υλοποίηση του φετινού καλοκαιρινού πολιτιστικού προγράμματος». Τέλος, ο Δήμαρχος Δήμου Ευρώτα έκλεισε τον χαιρετισμό του με το εξής μήνυμα: « Μένουμε στο Δήμο Ευρώτα διότι Δήμος Ευρώτα σημαίνει πολιτισμός».

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ευρώτα, ο Διοικητής του Α.Τ. Ευρώτα καθώς και ο Διοικητής Τροχαίας Σπάρτης.

*** Η Κ.Δ.Ε.Δ.Ε. σας προσκαλεί, την Τετάρτη 27 Ιουνίου και ώρα 21.00 μ.μ. στο Επιδαύριο θέατρο Βλαχιώτη, για να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση « Το Σύμπαν του Αϊνστάιν ». Μία συμπαν…. τική κωμωδία, για μικρούς και μεγάλους, υπό την αιγίδα της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

The post Δ. Ευρώτα: Άνοιξε την αυλαία του το πολιτιστικό καλοκαίρι 2018 appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα