Αποκάλυψη Μπουτάρη: Δύο τρανταχτά ονόματα φασιστών πίσω από την επίθεση (βίντεο)

Δύο τρανταχτά ονόματα τα οποία γνωρίζει, κατήγγειλε ότι βρίσκονται πίσω από την επίθεση εναντίον του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. «Αυτοί που μου επιτέθηκαν δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με την ημέρα μνήμη των Ποντίων. Τους ξέρω ποιοι ήτανε. Δεν θέλω πάλι να αναφέρω σε αυτή την αίθουσα ονόματα. Τα δύο ονόματα που μου επιτέθηκαν και τα είδα με τα μάτια μου είναι τρανταχτά. Μοτ επιτέθηκαν σαν άτομο και σαν δήμαρχο

και ήταν οργανωμένοι φασίστες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης μιλώντας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, όπου είχαν συγκεντρωθεί πολίτες για συμπαράσταση στο δήμαρχο.

Μίλησε μάλιστα για τραμπούκους που «είναι και οι υψηλά ιστάμενοι στα κόμματα» και ζήτησε «να αγαπήσουμε τη διαφορετικότητα. Πρέπει ο πολιτικός κόσμος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Να σταματήσει ο λαϊκισμός, τα fakenews. Γιατί αυτά οδηγούν στον φασισμό», επισήμανε.

Πρόσθεσε, δε, ότι «δεν τον νοιάζουν ούτε οι επιθέσεις ούτε τίποτε. Όπως σηκώθηκα προχθές έτσι σηκώθηκα και σε άλλα στάδια της ζωής μου. Και ξανά προς την δόξα τραβά», είπε χαρακτηριστικά και προέβλεψε ότι «όχι μόνο θα φτάσει τα 100 αλλά θα είναι και δήμαρχος έως τα 100».

Παράλληλα ο κ. Μπουτάρης τόνισε, καταχειροκροτούμενος, ότι «δεν θα επιτρέψουμε να γυρίσει η Θεσσαλονίκη στην εποχή του Γκοτζαμάνη, του σκοταδιού και των σκανάδαλων. Δεν θα επιστρέψουμε η πόλης μας να ονομάζεται Θεσσαλονίκη του Πολκ, του Κοτζαμάνη και δεν ξέρω ποιανού άλλου. Η Δημοκρατία ήρθε στην Θεσσαλονίκη για να μείνει. Πρέπει να γίνει η πιο δημοκρατική πόλη του κόσμου», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Μπουτάρη το κακό ξεκίνησε γιατί κάποιοι διέδωσαν ψευδώς ότι θέλησε να μετονομάσει κεντρική οδό σε Κεμάλ Ατατούρκ (σ.σ. έχει κατονομάσει τον Κυριάκο Βελόπουλο): «Πέρυσι 130.000 Τούρκοι στο Μουσείο του Κεμάλ Ατατούρκ. Έρχονται να βρούνε τα σπίτια τους στην Απάνω Πόλη και κλαίνε. Πηγαίνουν 1 εκατ. Έλληνες στην Τουρκία. Αυτοί γιατί να μην έρχονται;», αναρωτήθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Και πρόσθεσε: «Εγώ ξέρω ότι κάνω την δουλειά. Γι’ αυτήν που ψηφίστηκα….Αν δεν θέλετε μαυρίστε μας στις εκλογές τον Οκτώβριο του 2019. Στις εκλογές θα γίνει αυτό. Όχι με τραμπουκισμούς και επιθέσεις. Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό», πρόσθεσε.

The post Αποκάλυψη Μπουτάρη: Δύο τρανταχτά ονόματα φασιστών πίσω από την επίθεση (βίντεο) appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα