Ζυμαρικά Kiddo Pasta της ΗΛΙΟΣ: Ταξιδεύουν στις ΗΠΑ και μέσω Fresh Direct

Πρόκειται για βιολογικά προϊόντα που παράγονται σε συνεργασία με την πρέσβειρα της ελληνικής γαστρονομίας σεφ Μαρία Λόη. 

Η βιομηχανία ζυμαρικών Ήλιος με ιστορία 90 χρόνων στην Ελλάδα σε συνεργασία με την πρέσβειρα της ελληνικής γαστρονομίας σεφ Μαρία Λόη, διαθέτει τα βιολογικά προϊόντα Kiddo Pasta by HELIOS, Loi approved μέσω του Fresh Direct

(www.freshdirect.com) στην Αμερική.
Η συνεργασία αυτή προχώρησε σε μια ιδιαίτερη συγκυρία εν μέσω της πανδημίας και της τρέχουσας καλοκαιρινής περιόδου, εποχή που συνήθως δεν επιλέγονται για τοποθέτηση νέα προϊόντα.
Ειδικότερα, το Fresh Direct παραδίδει τα Kiddo Pasta by HELIOS στη Νέα Υόρκη, Μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης, Νιού Τζέρσεϊ, Κονέκτικατ, Πενσυλβάνια, Ντελαγουέαρ και μητροπολιτική περιοχή Ουάσιγκτον και κατέχει ξεχωριστή θέση στην προτίμηση του κοινού αφού έχει εδραιωθεί από πολύ νωρίς, ήδη από το 2002. Η επιλογή των προμηθευτών του Fresh Direct γίνεται με έμφαση στην ποιότητα.
Τα βιολογικά Kiddo Pasta by HELIOS, που είναι πλέον διαθέσιμα σε ένα ακόμα κανάλι πώλησης στην αγορά των ΗΠΑ, είναι η νέα, μοναδική σειρά που κυκλοφορεί η ΗΛΙΟΣ, με τη σφραγίδα “Loi Approved”, σε ευφάνταστα σχήματα που εκπλήσσουν τα παιδιά και κάνουν κάθε γεύμα διασκεδαστικό και ταυτόχρονα εκπαιδευτικό. Τα Kiddo Pasta by HELIOS είναι ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας 2-8 ετών, αλλά και για όλη την οικογένεια προσφέροντας νοστιμιά και θρεπτική αξία.

Η σειρά Kiddo Pasta by HELIOS έχει πιστοποίηση Non-GMO, Κosher και Halal και έχει αναγνωριστεί με Purity Award από το Clean Label Project™, ως προς την καθαρότητά της από χημικές ουσίες.

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ιδρύθηκε το 1932 έχοντας με όραμα την ανώτερη ποιότητα και την πρωτοπορία. Με σχεδόν 90 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά εντός κι εκτός συνόρων, η ΗΛΙΟΣ διαθέτει δίκτυο διανομής πανελλαδικής κάλυψης και πραγματοποιεί εξαγωγές σε 30 χώρες και στις 5 ηπείρους. Η εταιρεία έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της και επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, και νέους τεχνολογικούς εξοπλισμούς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης και τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου.
Πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς για τη γεύση και την ποιότητα τους ενώ συσκευασίες ΗΛΙΟΣ έχουν επίσης βραβευτεί για τον καινοτόμο και ελκυστικό σχεδιασμό τους.
Είναι η πρώτη βιομηχανία ζυμαρικών διεθνώς και η πρώτη Ελληνική μάρκα, που σε επιλεγμένα προϊόντα της αποδόθηκε το Clean Label Project™ Purity Award, αφού αναγνωρίστηκαν για την καθαρότητά τους από χημικές ουσίες συμπεριλαμβανομένων βαρέων μετάλλων, υπολειμμάτων από φυτοφάρμακα και χημικών πλαστικοποιητών από τον οργανισμό Clean Label Project™ . Το Clean Label Project™ Purity Award αποτελεί μια διάκριση ως αποτέλεσμα ελέγχου και αξιολόγησης των προϊόντων για 400 ουσίες και συστατικά που ποτέ δεν αναγράφονται σε μια διατροφική επισήμανση. Στις ουσίες αυτές περιλαμβάνεται πλήθος χημικών ουσιών επικίνδυνων για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα