Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και σημαντικά οφέλη για τους ιδιοκτήτες BNB

Τα βήματα για μια ολοκληρωμένη και άρτια διαχείριση ακινήτου και τα οφέλη από μια συνεργασία με την εταιρεία διαχείρισης ακινήτων bnb MINT-διαχείριση ακινήτων bnb παρουσίασε στο 3ο BNB Greece Conference o Νίκος Περικλάκης, Υπεύθυνος Τμήματος Ακινήτων της MINT. Στη διαδικτυακή παρουσίαση, ο κ. Περικλάκης αναφέρθηκε στις υπηρεσίες και οφέλη που προσφέρει στους πελάτες της η MINT και στον τρόπο που βελτιστοποιεί κάθε στάδιο της διαδικασίας ώστε

να παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο.

Η Mint, η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα, διαχειρίζεται με επιτυχία και αποκλειστικότητα πάνω από 300 ακίνητα, με 14.000 επισκέπτες σε ετήσια βάση, ισχυρή παρουσία σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πιερία, Πάρο, ενώ τώρα επεκτείνεται και στην Κρήτη.

«Αυτό που κάνει την εταιρεία ξεχωριστή είναι ότι βελτιστοποιεί κάθε στάδιο της διαδικασίας, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να κερδίζει σε έσοδα, ασφάλεια, χρόνο, και γραφειοκρατία», τόνισε ο κ. Περικλάκης, συμπληρώνοντας ότι «η Mint προσφέρει ένα ασυναγώνιστο πακέτο με επαγγελματισμό, συνέπεια και ταχύτητα».

Μεταξύ των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, η Mint προετοιμάζει και αξιολογεί το ακίνητο, δίνει εκτίμηση απόδοσης εσόδων και προτείνει λύσεις για τη μεγιστοποίηση του κέρδους, ενώ «αναλαμβάνει τις απαραίτητες επισκευές, το ενιαίο ύφος στην επίπλωση και την διακόσμηση, ώστε να το κάνει ελκυστικό». Επιπλέον, κανονίζει επαγγελματική φωτογράφηση, περιγράφει με σαφήνεια και ειλικρίνεια τον χώρο, παρέχοντας στον επισκέπτη όλα όσα πρέπει να γνωρίζει για την περιοχή και τις παροχές. Στη συνέχεια, η εταιρεία δημιουργεί την καταχώρηση, αναδεικνύοντας οπτικά το ακίνητο, με σωστές πληροφορίες και την κατάλληλη τιμολόγηση με ειδικό λογισμικό, «κάτι που γλιτώνει τον ιδιοκτήτη από την έρευνα αγοράς», όπως σημείωσε ο κ. Περικλάκης.

Παράλληλα, η MINT προωθεί το ακίνητο σε περισσότερες πλατφόρμες μίσθωσης (Airbnb / Booking / Expedia κλπ) και «φροντίζει να μην υπάρχουν διπλοκρατήσεις και διαφορές στην τιμολόγηση με τον κατάλληλο channel manager που προσαρμόζει αυτόματα την τιμή σε κάθε πλατφόρμα».

Επιπρόσθετα, ο υπεύθυνος ακινήτων της εταιρείας τόνισε ότι «η MINT επικοινωνεί άμεσα και κατανοητά με τον επισκέπτη, φροντίζoντας για την καθαριότητα και τον ιματισμό του ακινήτου, για όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας από την Covid19 και έχει σε ετοιμότητα συνεργείο για τυχόν τεχνικές βλάβες, διαδικασίες και ενέργειες που εκτελούνται σε 24ωρη βάση από το ειδικά στελεχωμένο τμήμα Operations της εταιρείας μας».

Σχετικά με τους εταιρικούς πελάτες, συμπλήρωσε ότι «ούτε αυτοί θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού η Mint προσφέρει στα στελέχη εταιρειών σύγχρονα και λειτουργικά ακίνητα για το επαγγελματικό τους ταξίδι», αναλαμβάνοντας όλη τη διαδικασία, ενώ είναι πάντα στη διάθεση των πελατών για κάθε πληροφορία ή πρόβλημα που μπορεί να προκύψει, μέσω τηλεφώνου ή mail.

Κλείνοντας την παρουσίαση, ο κ. Περικλάκης σημείωσε ότι «το ασυναγώνιστο πακέτο υπηρεσιών της MINT-διαχείριση ακινήτων bnb εγγυάται ξεγνοιασιά και όφελος για τον ιδιοκτήτη, απαλλάσσοντάς τον από πλήθος γραφειοκρατικών και λειτουργικών εξόδων, αλλά κυρίως, την ταλαιπωρία, την ανασφάλεια και το άγχος της διαχείρισης».

Keywords
Τυχαία Θέματα