Υπ. Ανάπτυξης: Τεχνική βοήθεια από την κόρη της Αννας Παναγιωταρέα

Ο υπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων συνάντησε την Ελένη Παναγιωταρέα διορισμένη εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα, η οποία προσφέρει τεχνική βοήθεια στη χώρα μας. 

Το πρόγραμμα τεχνικής βοήθειας της Παγκόσμιας Τράπεζας προς την Ελλάδα απασχόλησε συνάντηση της

πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Τράπεζας (World Bank), που έγινε την Τρίτη 21/9.
Όπως έγραψε στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης, συναντήθηκε «με την εκπρόσωπο της Ελλάδας στην World Bank Ελένη Παναγιωταρέα και αντιπροσωπεία της World Bank στην Ευρώπη. Στο επίκεντρο της συζήτησης το πρόγραμμα της τεχνικής βοήθειας και τα επόμενα βήματα».

Η Ελένη Παναγιωταρέα ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και είναι κόρη της Άννας Παναγιωταρέα, δημοσιογράφου που έχει στελεχώσει διάφορες υπηρεσίες του Δημοσίου.

O ΥΠΑΝΕ @AdonisGeorgiadi συναντήθηκε με την εκπρόσωπο της Ελλάδας στην @WorldBank κ. Ελένη Παναγιωταρέα και αντιπροσωπεία της World Bank στην Ευρώπη. Στο επίκεντρο της συζήτησης το πρόγραμμα της τεχνικής βοήθειας και τα επόμενα βήματα pic.twitter.com/NmuWkzkJ0s

— Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων (@MinDevGR) September 21, 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα